היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא חייב, אבל לפעמים לא רואים טוב. פעם אחת זה קרה אצלי...די התבאסתי אבל מה אני יעשה פייס: ortal_hori
בדרך כלל בגישה וגינלית, אך לעיתים הם משלבים עם גישה בטנית. בהצלחה
לא חובה, זה גם תלוי באיזה שבוע את עושה את הבדיקה ובמבנה הגוף שלך אני חזרתי פעמיים על הבדיקה, פעם ראשונה העובר עוד לא היה גדול מספיק והוא בדק גם וגינלית וגם מעל הבטן ופעם שניה(הרופא ביקש להמתין עד שהתינוק יגדל עוד) אז הבדיקה כבר היתה רק על הבטן
אצלי בשני ההריונות עשו רק בטני
גם אצלי עשו רק בטני אבל עם נהוראי בכמה דקות האחרונות היא ביקשה אישור לוגינלי כי האדון העקשן סירב לשתף פעולה
בטני
תודה רבה על התגובות, אני אהיה בעז"ה בשבוע 17 ומקווה מאוד שזה יהיה בטני..
תודה רבה על התגובות, אני אהיה בעז"ה בשבוע 17 ומקווה מאוד שזה יהיה בטני..
רוב הסיכויים זה יהיה בטני -האמת את יכולה להתקשר למזכירה במקום שאת עושה ולשאול אם הרופא עשה וגינאלי את הסקירה או לא
לא. אני עשיתי ביטנית.
גם אצלי בשני ההריונות רק בטני בדיקה כל כך כיפית
אצלי בהריון הראשון - היה גם וגם כי הילדה לא נתנה לראות אותה כמו שצריך - התביישה