אלרגיה לפניצילין!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר לקחתי את הקטנה שלי לרופא כי היה לה חום והוא נתן לה מוקסיפן בגלל דלקת בגרון, היא כבר לוקחת מוקסיפן שבוע, החום כבר ירד שבוע שעבר אבל היום התחילה לה פריחה אדומה בכל הגוף, הזמנתי רופא שבדק אותה עכשיו ואמר שכנראה זה אלרגיה לפניצילין.
    מישהי מכירה את התופעה וההשלכות שלה???

7 תגובות
עמוד 1
  • אינלי מושג מותק
    תרגישו טוב!

רציתי לשאול מה קורה עם העבודה של בעלך?
    הסתדר? הכל בסדר?

• אני מכירה את התופעה לא באופן אישי אלא יותר מהמטופלים שמדווחים שהם אלרגיים לפניצילין ותמיד אנחנו שואלים איך זה התבטא. לרוב התשובה היא פריחה בכל הגוף....
    מה שאני הייתי מציעה לך ,זה ללכת למרפאת אלרגיה ולא ישר להדביק לה את התווית של אלרגיה לפניצילין, כי זה מאוד קשה מבחינה טיפולית ,המון תרופות לדברים הכי שכיחים לרוב הם פניצילין ,וחבל שהיא תצטרך לקחת חלופה שלא תמיד קיימת במקרים קלים שאפשר לטפל בפניצילין ....אני תמיד ממליצה לבדוק אלרגיות לעומק...יש לי גם חברה ללימודים שיש לה את אותה התופעה והמלצתי לה ממש בחום ללכת לבדוק את הנושא ולא לחיות עם התווית הזו
  • וחשוב שתראי את הפיסקה הזו :
    חולים אשר משתמשים במוקסיפן (אמפיצילין) יסבלו מתפרחת לא כחלק מהאלרגיה, אלא כתופעת לוואי עורית של התרופה הספציפית.

http://www.allergy.org.il/%D7%90%D7%9C%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9F/
  • אני אלרגית לפניצילין. יש לי קשיי נשימה מאוד מאוד חזקים עד איבוד הכרה. מנסיון, חיים עם אלרגיה לפניצילין קצת מסובכים כי באמת רוב הטיפולים נגד דלקות הם על בסיס פניצילין. פריחה .... זה לא נשמע לי כל כך חמור את האמת...
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • אני גם רגישה לפנצילין..
    יש מלא תרופות שאסור לי לקחת.. אצלי זה מתבטא בפריחה מלאה בכל הגוף.. וגרד..

• Eski תודה על האינפורמציה נראה לי שזה מה שאני אעשה אבקש בדיקת אלרגיה
    לבנתיים היא ממש מתגרדת מסכנה שלי
    שירה כן בעלי התחיל לעבוד בשעה טובה מנסים לצאת מהתקופה הקשה שהייתה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה