-
אפשר להכניס לגן
חבל שחיכית לזה שהיא נולדה
שהוא לא ירגיש מגורש...
לא בטוחה שתמצאי מקום
אבל אפשר לחפש
אמרתי לך כבר אז
עגלת תאומים זה מיותר
בטח להחליף לטיולון
אל תשכחי שאוטוטו תוכלי לשים אותה במנשא ואז להושיב את יונתן בעגלה כשתצטרכי
-
אפשר להכניס לגן
אני מכניסה את אוריה ב1/4 לגן
אז לדעתי אין שום בעיה
בקשר לעגלת תאומים לדעתי זה ממש מיותר
עדיף להחליף לטיולון!!
-
כן יש גנים שאפשר להכניס באמצע השנה... פשוט צריך לחפש ולשמוע המלצות .
וכן לדעתי תחליפי את העגלה או שתקני טרמפיסט- כזה שעומדים עליו
אני גם ראיתי טיוליון שמתחבר לעגלה . כמו למשל לאמבטיה וככה גם תינוק קטן וגם פעוט יכולים לשבת ביחד אחד ליד השני או מתחת לשני
-
מאיפה את? אני ממליצה על הגן של מיכל
-
נראה לי עגלת יחיד ומנשא זה הפיתרון הכי טוב
בקשר לגן אין לי מושג
-
בגן פרטי אפשר להכניס ילד בכל שלב של השנה ואפילו עכשיו את יכולה להתמקח על התשלום של הקייטנה. לדעתי תשלחי אותו אחרי פסח או שתבקשי מהגננת להוריד לך מהתשלום. שמואל נכנס לגן באמצע השנה ואת הקייטנה באוגוסט קיבלנו ללא תוספת תשלום. גם את גליה הכנסנו לגן באמצע שנה, אני גם לא נרשמת מראש לגן בתחילת שנה יקבלו אותי בוודאות.
לגבי עגלת תיאומים לדעתי כדאי לך מאוד, יהיה לך קשה מאוד להתנייד איתם החל מהשעה ארבע- לקחת אותו לגן איתה ולהחזיר אותו מהגן יש עוד מעט חופשה של פסח זה מאוד יעזור לך בהתניידות. יש לך אפשרות לרכוש טרמפיסט אבל יהיה לו קשה לעמוד הרבה זמן ויהיה לך קשה בזמן שהוא עייף ולא מוכן לעמוד. היא טובה לקניות-יש שם סל קניות גדול ונוח ומתאימה ולעוד הרבה דברים אחרים. עגלת התאומים משרתת אותי נאמנה ולא יודעת איך הייתי מתניידת בלעדייה.
לטיולון אין הרבה מהיתרונות של עגלת התאומים ולכן לדעתי לא כדאי טיולון במקום עגלת תאומים.
מזל טוב ובהצלחה!
-
עד כמה שידוע לי אפשר להכניס ילד לגן או בספטמבר או ב1.4
מובן שיש מקרים, כשיש מקום או נסיבות אחרות, שמכניסים גם באמצע השנה לא בתאריכים האלה...
תתחילו לחפש גן ותקוו שיש מקום כי זה כבר קצת מאוחר להרשמה...
לגבי טיולון גם אני הייתי עוברת ליחיד...
-
בנות טיולון אני לא אקנה כי יש לי את של יהונתן ממש חדש.....חשבתי להחליף את העגלת תאומים בעגלת אמבטיה רגילה, לא כדאי???? ולגבי הגן נראה לי כבר שאחכה לספטמבר ככה אוכל לנצל איתו את הקיץ לקחת אותו לבריכה לים ללונה פארק...לעשות לו קצת כייף לפני שיכנס לשיגרה של גן ועד אז אמא שלי אמרה שתעזור לי כמה שהיא יכולה
-
אני חושבת שהבנות ואני התכוונו שתחליפי את עגלת התאומים לטיולון כי הוא יותר זול . וככה תקבלי גם זיכוי .
כי הרי אמבטיה יש לך מיהונתן לא?
למה לקנות עוד אמבטיה?
וגולי - תודה נשמה
היא גרה בראשון ....
-
מיכל לגבי העגלה של יהונתן לצערי מכרנו אותו חודש לפני שנכנסתי להריון כי לא תכננו הריון בזמן הקרוב (לאלוקיים היו תוכניות אחרות בשבילנו....) אז מה שיש לי זה רק את הטיולון של יהונתן שהוא לא מגיל לידה כך שאני חייבת עגלה, אם היה לי את העגלה שלו אז מההתחלה בכלל לא היינו קונים עגלת תאומיים. ולגבי הזיכוי המוכר אמר שלא ניתן לתת זיכוי אלא רק לבוא להחליף את העגלה לעגלה אחרת בגלל שהעגלה אצלנו כבר חודשיים למרות שבכלל לא השתמשנו בה עדיין, והוא טוען שהוא בא לקראתנו ובכלל לא נהוג לעשות דבר כזה