התייעצות....זקוקה לדעתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירותי
    אז ככה...
    אחרי ששני סבבים של איקקלומין (2 כדורים) לא עבד, הרופא שלי אמר שיש שני דברים לעשות, או לנסות לקחת 3 כדורים וזה יכול בפעם הראשונה לעבוד ובפעם השנייה לא או ישר לעבור לזריקות שהן בטוח תמיד מביאות ביוץ.
    אני חושבת לדלג על השלב של שלושה כדורים וישר לעבור לזריקות מתוך מחשבה של למה לקחת משהו שלא בטוח יעבוד ולא לקחת משהו שבטוח יעבוד ישר.
    מה דעתכן?
    מה אתן הייתן עושות במקומי?
    (למי שלא מעודכנת....אני לא מבייצת, ובעקבות כך מן הסתם גם אין מחזור וכמובן שגם אי אפשר להכנס למחזור...)
    אשמח לשמוע את דעותיכן
    ענבר
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, אני בכלל לא הייתי מתלבטת ועוברת ישר, אין הבדל מבחינת תופעות לוואי ואם זה בטוח יגרום לביוץ אז למה לא? אני הזרקתי 3 חודשים, זה ממש בקטנה :) שיהיה בהצלחה!

• הי ענברית,
    אצלי בזבזו יותר מדי זמן עם איקוקלמין, תחילה הגניקולוג ואז הרופא פוריות שמשום מה התעקש שוב על איקוקלמין מהתחלה... זה לא עזר בכלל.
    יש לי שחלות פוליציסטיות, גם ללא ביוץ ומחזור אחת לכמה חודשים.
    יש נשים שהאיקוקלמין עוזר להן אבל אם אחרי 2 כדורים לא עזר, לדעתי תעברי הלאה לזריקות.
    רק למקרה שלא יצא לך לקרוא כאן לגבי,
    לבסוף(אחרי כמעט שנתיים טיפול ונסיונות) נכנסתי להריון כשהפסקתי עם הטיפולים, הביוץ התרחש שלושה חודשים אחרי הווסת האחרונה! (לדעת הרופא זה היה בלתי אפשרי לבייץ אחרי זמן ארוך כל כך אבל עובדה...) וההיקלטות להריון היתה טבעית

מאחלת לך המון הצלחה והיקלטות מהירה
  • היי, אני הייתי עוברת ישר לזריקות אין מה לפחד מזה זה רק נשמע מלחיץ אבל לא נורא באמת.
    שיהיה בהצלחה!
  • המון תודה לכן.
    אין ספק שפתרתן לי את ההתלבטויות :)
  • היי עינברית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה