סיפור הלידה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל התחיל בלילה שבין שבת לראשון שבו הרגשתי צירים חזקים במשך כמה שעות כל כמה דקות. ממש ממש חיכיתי ללדת ובאותו לילה הצירים נרגעו.
    בוקר , אני ובעלי קמים ואני שוב עם צירים אבל הפעם יותר רגועים. אני מרגישה שמשהו מתקדם ואומרת לבעלי שישאר איתי מחר בבית ולא ילך לעבודה. בוקר , אני שוב מרגישה צירים אבל הם לא כ"כ חזקים כמו בלילה. בשלב מסויים לקראת הצהריים הצירים הולכים ומתחזקים מבחינת העוצמה ובאים כל כמה דקות.
    בעלי ואני מחליטים לנסוע לבית חולים , שמים את התיק באוטו ונוסעים. מקבלים אותי בבי"ח ועושים לי את כל הבדיקות שצריך. בעלי מיידע את אמא שלי ואת ההורים שלו שאנחנו בבי"ח ואמא שלי מגיעה. מתישהו הדופק של הקטנצ'יק יורד , קצת נלחצים אבל זה עובר ומכניסים אותי לחדר לידה. אחרי כמה שעות בפתיחה 2 אני עם צירים בלתי נסבלים ומבקשת אפידורל דחוף. נותנים לי אפידורל ואני אומרת תודה לאל שהמציאו את זה..
    חולפות עוד כמה שעות והפתיחה מתקדמת עד שמגיעים לפתיחה 10 (1:00 בלילה). המיילדת אומרת לי להסתובב על הצד וללחוץ חזק. בזכות האפידורל אני לא מרגישה כלום ולוחצת חזק. כל אותו הזמן בעלי איתי מסתכל עליי ועל הלידה ותומך בי. הלידה מתקדמת אבל עושים לי חתך קטן כי הראש לא עובר ושוב בזכות האפידורל אני לא מרגישה כלום. אחרי כמה לחיצות הראש שלו בחוץ , יוצא גם הגוף ומניחים אותו עליי. הוא בוכה ואני בהלם , מחבקת אותו , לא מאמינה שעשיתי את זה. תופרים אותי ואותו לוקחים לרחיצה ובדיקות.
    וככה בא לעולם היצור הכי מדהים שיכול להיות!

9 תגובות
עמוד 1

• איזה יופי שהכל עבר בשלום.
    את גרמת ללידה להישמע קלילה כזו...
  • מזל טוב, שיהיה בשעה טובה!
    תגדלו אותו בנחת ובאושר

• תודה רבה בנות!
    Phula הלידה הייתה יחסית קלה בזכות האפידורל , בחיי שצריך להמציא תפילה על קיומו

• איזה סיפור יפה ומרגש!!
    פייס: ortal_hori

• מזל טוב, המון בריאות אושר ונחת מהאוצר הקטן

• מזל טוב וסימן טוב
    סימן טוב ומזל טוב
  • המון אושר ונחת
    מזל טוב
  • מהמם!
    מזל טוב!!!!!!
    המון נחת!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה