לגבי תיק לחדר יולדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני באמצע השבוע ה-35 הריון ראשון.
    אני בהכנת התיק.
    ראיתי שרשום תחתוני רשת- כמה צריך? ואיזה סוג הכי מומלץ?
    כנ"ל לגבי הפדים? ורפידות הנקה?
    תודה מראש,
    קרן
6 תגובות
עמוד 1
  • יש כמה סוגים לי היה הכי נוח הסוג של סופר פארם הלייף שלהם.

בתיק שמתי 3 סוגים שונים חבילה מכל סוג וברגע שראיתי מה נוח לי אבי ירד לקנות עוד מאותו סוג.
    פדים קניתי של קולטקס ללילה ומעליהם שמתי עוד אחד של בית החולים.

של בית החולים טובים ובד״כ יש בהם חומר שמעט מקרר ומרגיע את האזור( באיכילוב זה ככה) אבל הם צרים לכן קניתי עוד סוג שהוא רחב יותר רק ליתר בטחון.

רפידות הנקה בבית החולים לא השתמשתי.. עוד לא היה לי צורך אבל כרגע יש לי בבית של לנסינו הן יקרות אבל מעולות נארזות בנפרד באריזה אטומה כך שניתן לשים בתיק עוד זוג נעימות ונצמדות טוב לחזייה.

• שלוש חבילות תחתוני רשת הספיקו לי, זה בעיקר לימים הראשונים, אח"כ נרגע הדימום פחות או יותר.......

לגבי פדים - לקחתי איזה ארבע חבילות מהבית חולים (בימים הראשונים הדימום מסיבי וצריך להחליף כל שעה, ושלהם הכי עבות וגדולות....
    פייס: ortal_hori

• תחתוני הרשת הכי טובים הם של לייף האריזה הסגולה ועדיף 2-3 חבילות
    כי אי אפשר לדעת כמה תצטרכי .

לגבי פדים אני השתמשתי בשל בית החולים גם בשהות שם וגם לקחתי הביתה
    ואחכ אולוויז הסגול של הלילה .

לגבי רפידות הנקה
    את האמת אני לא זוכרת .. היה סוג אחד ממש טוב ואני לא זוכרת את שמו לצערי

• צריך כמויות כל כך סיטונאיות????? באמת????? לי יש 2-3 חבילות של פדים וחשבתי שממש הגזמתי.
    תחתוני רשת בכלל לא קניתי עוד ואני כבר שבוע 36!!!
    הלחצתן אותי

• סופי הבנות התכוונו לחבילות של תחתוני רשת... כי יש בערך 4 בחבילה והם חד פעמיים..

פדים קניתי חבילה אחת והיא לא נגמרה...

• לגבי תחתוני רשת אני לא יודעת, אני פשוט קניתי תחתוני כותנה זולים מידה קצת יותר גדולה והשתמשתי בהם ולא היה לי חבל עליהם אם הם התלכלכו
    לגבי תחתוני רשת מה שטוב זה שקל להוריד אותם וכמובן בבית חולים אומרים שאם במידת הצורך צריך להוריד אותם במהירות אז אפשר אפילו לחתוך אותם כאילו

לגבי פדים, כמה שיותר, בימים הראשונים יש דימום מאסיבי... נותנים גם פדים בבית חולים אבל אני העדפתי "לבטח" את עצמי והשתמשתי בפד של הבית חולים ומתחתיו בפדים של אלווייז אולטרה (טיפ שקראתי איפשהו)
    ובזכות זה כל הדימום נספג, אם לא בפד העליון אז בתחתון של אולווייז וזה לא הכתים לי את הבגדים...
    למרות שזה די הרגיש כמו חיתול חחחח

לגבי רפידות הנקה לדעתי בתור התחלה חבילת אחת תספיק, אני ממליצה על של לנסינו או של ג'ונסון&ג'ונסון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה