היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לאחרונה (יומיים שלושה אחרונים) מרגישה פחות את העוברית שלי אולי אני פחות במנוחה אבל זה ממש מורגש פעם היא הייתה פעילה, ממש מרגישים אותה חזק, היום הרבה פחות בנוסף, הבטן שלי לא גדולה כמו שהייתה, כאילו קצת ירדה אולי זה קשור גם לתנוחה של העוברית מה דעתכן?
6 תגובות
עמוד 1
תנועות עובר צריך להתחיל לבדוק החל משבוע 28 בשבעות שלך התנועות לא סדירות ולפעמים הן מורגשות פחות לגבי הגודל שהבטן אין מצב שתינוק מתכווץ [/center]
אל תיהיי מןטרדת . בשבועות שלך עדיין לא סופרים תנועות וזה בסדר לפעמים להרגיש ולפעמים לא כי העובר עדיין קטן ומסותבב לו ברחם .
[/quote]
קודם כל יכול להיות שהיא שינתה תנוחה בבטן שלך ועכשיו הבעיטות שלה מורגשות פחות כי הן מנותבות לכיוון אחר מהרגיל שנית בשבוע שלך עדיין לא סופרים תנועות, רק משבוע 28 מתחילים לספור תנועות כי בשלב הזה העובר כבר גדול למדי יחסית למקום שיש לו ברחם ואז כבר אמורים להרגיש כל תנועה שהוא מבצע לא חשוב לאיזה כיוון...
זה קרה לי מלא בשבוע שלך, אני חושבת שאין לך מה לדאוג! זה נכון שמתחילים לספור ולעקוב אחרי התנועות רק בשבוע 27-28, אבל אם את ממש לא רגועה אני מציעה לך ללכת להבדק, רק בשביל השקט הנפשי שלך
כמו שאמרו הבנות, אין מה לדאוג.
חוצמזה, אולי בגלל שאת לומדת ועסוקה את לא שמה לב לתנועות...
סוד קטן - גם בשבוע 28 לא צריך לספור תנועות בהיסטריה, אלא רק לשים לב אם יש שינוי מהותי.
אני משבוע 28 הייתי שוכחת מהעוברית במשך רוב היום ואת פתאום הייתי נזכרת שלא הרגשתי אותה בכלל היום... הייתי עושה הפסקת שוקולד, מממתינה 5 דקות ויושבת על הכיסא וממתינה לתנועות. התנועות הגיעו ואני נרגעתי והמשכתי עם השגרה.