היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר אנחנו חיבים ללכת להחליף את העגלה שלנו ואין לי שמץ של מושג לגבי שום עגלה...אני חייבת שתמליצו לי על עגלה טובה ואני מוגבלת בסכום של העגלה שהוא 2000 שקל. העגלות שאהבתי הם עגלת מקס עגלת ביבה ועגלת היפי. איזה הכי מומלצת?? ויש למישהי מושג לגבי המחירים שלהם??? תודה רבה לעונות ושבת שלום!
8 תגובות
עמוד 1
העגלות שאני מכירה לא נכללות לצערי בסכום הזה... אבל למה שלא תלכי לחנות, תציבי מגבלת תקציב ותבדקי את העגלות תכלס בהתאם לנתונים שאת רואה, שאת יכולה לגעת בהם? לראות איך העניינים מתקפלים וכו'? במילא העגלה הזאת תהיה טובה גג עד גיל חצי שנה כי אחר-כך תינוקות כבר עוברים לטיולון...
יש לך תוך שבועיים לקבל החזר כספי- יש חנויות שגובות חמישה אחוז או סכום מסויים שהוא המקסימלי שלא יודעת מהו וזה חוקי. את יכולה לבקש זיכוי והזיכוי מלא ותקף בד"כ לתקופת זמן של לפחות חצי שנה. את מעוד תצטרכי הרבה דברים מחיות תינוקות- אני עם שלושה ילדים בהפרשים קטנים מאוד ועדיין מבלה בחנויות לתינוקות- תמיד משהו חסר ולכן הזיכוי ישמש אותך בעתיד. בהצלחה!
לילך החזר כספי אין מצב לקבל כי העגלה אצלנו כבר חודשיים והמוכר טוען שהוא בכלל עושה לנו טובה שנותן לנו להחליף תעגלה
מה עם בייביג'וגר? אני מאוד מאוד רוצה אותה לפעם הבאה. קיפול קל שבקלים. עגלה עצמה טיולון אבל יש לה גם אמבטיה. הטיולון סיטי מיני עולה 1800 בערך אבל תצטרכו להוסיף לאמבטיה.
לי יש עגלת היפי...
האמבטיה שלה פשוט מושלמת!!!! אין דברים כאלה היא בין האמבטיות הכי גדולות שיש...
לעומת זאת הטיולון קטן לטעמי הוא ממש קצר ובגיל שנה בקושי יש מקום לרגליים.
יש רק 2 מצבים שכיבה או ישיבה זקופה אין חצי ישיבה וזה מאווווד לא נוח בהתחלה...
העגלה דיי קלה, הסל קצת קטן מידיי...
לדעתי אם כבר תקחי את הביבה שזה הדגם השני אבל הוא כבד יותר והאמבטיה קטנה יותר..
אני הייתי ממליצה לך על עגלת סולה- מאמאז אנד פאפס.. היא סופר קלה ומאוד נוחה ואיכותית וגם ממש יפה אבל לא יודעת בדיוק אם היא בתקציב.. יכול להיות שבגלל שאת קונה בלי הסלקל היא כן תהיה בתקציב
בהצלחה
לי יש גם את עגלה של ביבה דגם היפי. אני דוקא לא חושבת שהסל קטן לי הוא היה מעולה. האמבטיה ענקית ולתינוק לא צפוף אפילו בגיל חצי שנה! אני ממש אוהבת אותה. ובאמת הטיולון קצת קטן מידי. בשינה הראש כזה מתעקם הצידה והייתי צריכה כל פעם למשוך את הבת שלי מהרגלים קצת למטה יותר. מה שכן היא גדולה מאוד מאוד ובמעברים צרים קשה איתה. אבל היא לא כבדה. אני אישית קניתי טיולון רגיל כי היה נמאס לי מהמסיביות שלה . אבל הטמבטיה שלה מדהימה והיא גם יפה. היא עולה 2300 ככה
אני הכי אוהבת את איקס והיפי!!
אני הייתי ממליצה על מקס כי יש לי אותה היא מאודדדד נוחה אבל........ תבדקי טוב טוב את היציבות שלה כי היא מאוד קלילה אפילו קצת מידי. אני קוראת לה "עגלת צעצוע" אמבטיה טובה, טיולון מדהים, 4 מצבים, שכיבה מקום איחחסון למעטה, פרקטית, נוחה מאוד