היי חמודות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי היום מחזור, הקדים ב 4 ימים. לפחות לא הגעתי לבדיקת בטא וחיכיתי סתם לתוצאה... מה אני אגיד לכן, פשוט אין לי כוח לטירטור (בלשון המעטה) של הטיפולים...שוב א.ס, זריקות, רופא, מעקב, כן חודש חופש לא חודש חופש, כן ציסטה לא ציסטה...אוף!!!! מתיש. אבל... אין מה לעשות, זה המצב ו... נזרום

14 תגובות
עמוד 1
  • קבלי ממני הרבה הרבה
  • היי מאמי ,

צר לי לשמוע , אבל לא להתייאש .. זה יבוא ..
    בדרך כלל אחרי מחזור של זריקות עושים הפסקה של חודש ואז מתחילים ivf,
    את צריכה לעשות עוד מלא בדיקות לפני .. כך שתנצחי את ההפסקה לצורך אסיפת כוחות ..
    אין מה לעשות לפעמים דברים לא קוראים בקצב הרצוי , אין מה לעשות , צריך ים של סבלנות , אמונה וחיוביות ...

מאחלת לך הרבה הצלחה וקבלי חיבוקים ..
  • יסמין ממוש,

שולחת לך מלנתלאפיים נשיקות וחיבוקים!!
    הלוואי שיהיה לך תור מהר ככל האפשר, תמשיכי לחשוב חיובי כי בסוף יהיה חיובי בטוח!!!

נשיקות
  • תודה אהובות! ונרה אני כבר אחרי כל הבדיקות והפרוצדורות, יכול להיות באמת שתהיה הפסקה... אני הכי מאמינה, סבלנית - לא הכי...חחחחח פשוט נמאס כבר מהטיפולים :) אבל גם את זה נעבור. שבוע נפלא

• נסיכה..
    כבר דיברנו ..

אני רק יאחל לך שוב המונים של הצלחה!!!
    ואמן והטיפול הזה יביא איתו את הבייבי הקטן !!!
  • שיהיה בהצלחה ממי!
    גם אצלי כבר הופיע דימום לפני הבדיקה כנראה שזה שוב נכשל...אני מתחילה סבב חדש של זריקות בתקווה שהפעם זה יצליח!
  • שיהיה בהצלחה ממי!
    גם אצלי כבר הופיע דימום לפני הבדיקה כנראה שזה שוב נכשל...אני מתחילה סבב חדש של זריקות בתקווה שהפעם זה יצליח!
  • יהיה בסדר בעזרת ה זה יגיע וכל המאמץ יהיה שווה את זה מאחלת לך המון הצלחה אנחנו איתך

• יסמין בהצלחה מותק!! גם אני מרגישה שכבר אין לי כוח ועדיין אנחנו חייבות להיות חזקות כדי להגיע לתוצאה המיוחלת.
    אני יכולה להגיד לך שמהניסיון האישי שלי שאני לקחתי חודש חופש אפילו שהיו לי את כל הבדיקות שצריך אבל הרגשתי שאני צריכה מנוחה (נפשית יותר מאשר פיזית).
    שוב המון המון בהצלחה!
  • תודה רבה אהובות

• מבאס לקרוא.... שולחת מליון חיבוקים
    תשמרי על האופטימיות האין סופית שאת מקרינה כי ההריון יגיע ועם אופטימיות כזו, הדרך תהיה נעימה יותר...

Boten
  • מבינה את התסכול ועם זאת חייבים להמשיך להאמין שאוטוטו זה יגיע בע"ה
    כמוך כמוני גם אני אחרי הזרעות שנכשלו וגם הזרעה עם זריקות כל הבדיקות תקינות והריון אין...
    עוד מאמץ קטן ואת שם ומה שנצטרך לעבור בדרך נעבור!

מלא בהצלחה מתוקה את מקסימה!!!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • תודה מתוקה, מה הצעד הבא לפנייך?

• יסמין יקירתי, אני מאוד גאה בך על הגישה אופטימית. את דוגמה לכולנו!!!!!!!!!!
    מאחלת לך בקרוב להשיג את משאלתך!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה