היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום בצהריים נסענו אני והבנות שלי לאשדוד לעשות בוק לבנות אצל אלה שלנו וואו היה כיףףףףףף אלה מדהימה מדהימה מדהימה כמה סבלנות יש לה ממליצה לכולכם בחוםםםםםם כשאלה תשלח לי תמונות אעלה אלה יקירתי תודה על היום המדהים אוהבת אותך
23 תגובות
עמוד 1
תודה מתוקה על יום מקסים תודה על המתנות.לא ציפינו.אווילן התעוררה להפתעה גדולה:)התמונות -חלקן הפיצפון- בדרך אליך ברגעים אלו ממש.
ראיתי את התמונות בפייס והן פשוט מהממות אחת-אחת!
כל הכבוד לאלה התותחית, אלה תתכונני גם אלינו אני מתכננת עלייך שנויה קצת תגדל
שירה מחכה לדוגמן שלך מזמן")
מסכימה עם כל מילה!!!!
אלה הכי מדהימה בעולםםםםםםםםםםםםםםםם
גמנייייי רוצצצצה עכשיו מתן בבית וגם בחופש בשישי אז נקבע בקרוב בע"ה
יואו איזה כיף לכן!! גם אני רוצה!!
אין על אלושקה המוכשרת והתותחית איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
שירוש בכייף גדול. אני כל שישי שני בחופש.אז זה אפשרי בהחלט.רק תודיעו לי מראש כשנוח לכם ונקבע. שוגי-מוזמנת:)
נו מה עם תמונות??? פייס: ortal_hori
יש בפייסבוק.את יכולה לראות כמה בעמוד שלי
איזה כיףףףףףףףףף
אלה, אולי גם אנחנו?
אני אתייעץ עם בעלי ואצור איתך קשר...
ג'ף-בכייף:) רק להודיע לי שאבדוק שאני לא עובדת.
אלה!!!! עברתי על כלללללל התמונות שהעלית חלקן יפות, חלקן מהממות, חלקן גאוניות, חלקן פשוטות, אבל כולן כולן פשוט מושלמות! עלי והצליחי
תודה יקירה:)
יצאו תמונות מהממותתתתתתתת העלתי לפייסבוק אז מי שרוצה לראות מוזמנת ומי שלא חברה שלי אני כתובה Liora Gershovits שוב אלה ממש תודה
התאהבתי בבנות שלך. אני רוצה בדיוק אמה כזאת עם אותו חיוך ואותו שם.