זקוקה לעיצה בנוגע לבעלולי ולליקוי המהממת שלו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
13 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו אותו סיפור
    הם באו לבקר אחרי הלידה
    אחר כך באו לברית
    ופעם הבאה באו אחרי חודשיים!!!!!
    בעלי עובד עד מאוחר, לומד, לפעמים נוסע
    היא בחיים לא הציעה עזרה. בחיים.
    כשאנחנו אצלה היא מרימה שתי דקות (וגם לקח לה זמן עד שהחזיקה אותו)
    ומחפשת איפה לשים אותו ולמי להעביר אותו. כבר התרגזתי ורבתי והתעצבתי ושוב רבתי
    והיא לא השתנתה וזהו החלטתי שהיא אישה מטומטמת, דפוקה עם בעיות רגשיות קשות (מי מסוגל להתעלם מתינוק?? מנכד??)
    ושההפסד כולו שלה.
    אנחנו הולכים כשצריך. אני עושה מה שצריך ולא מעבר
    כואב לי כי ליהוא בברור נכד פחות מועדף ופחות אוהב
    את הבנות של גיסי היא מגדלת, אוהבת אותן בלי סוף...
    ובכל זאת אני לא אשנה את חמותי וגם את לא תשני את שלך
    ואו שחיים עם זה או שמבזבזים המון אנרגיות מיותרות ומכניסים המון מתח לבית.

• אני יודעת שמהצד קל לדבר אבל אפשרות אחת לא להתיחס אליה. למה לכעוס , להעלב ולהפגע מפגועים???? למה????? הפסד כולו שלה וכשהיא ״תתחרט״ זה כבר יהיה מאוחר כי עמית בכלל לא יכיר אותה ולא ירצה את חברתה. אפשרות שניה זה לנסות ״להתחבר״ איתה. כשאת נכנסת אז תתקרבי אליה תרימי את עמית ותגידי לו ״הנה סבתא״ ותשאלי אותה אם היא רוצה להרים או להגיד ״שלום״. אם היא תתעלם ותסרב זה כבר יהיה חוסר אנושיות מוחלט!!!
    לגבי בעלך כמו שאמרת, הוא לא אשם ולא רק זה תחשבי שאם היו לך הורים כאלה היית רוצה לקבור את עצמך... מסכן בעלך...
  • קודם כל
  • אני לא הייתי מתייחסת. בטח לא הייתי מענישה את עצמי ואת ילדיי ולא חוגגת את ליל הסדר בגלל זה.
    זאת היא. אז מה אם היא לא סבתא כמו שאת חושבת שהיא צריכה להיות. קחי ממנה מה שהיא נותנת, מה שהיא לא נותנת - בעיה שלה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אוי איזו התנהגות מגעילה!

מה הקטע שלה??
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני רוצה להוסיף ... הם באמת "מחכים" לנו בפינה .. רק מחכים לרגע שנצא "לא בסדר" (כאילו שהם הכייייי בסדר
  • מצטרפת לכולןןןןןןן

• אני גם בדעה שפשוט תלכי ותתיחסי אליה באותה "חמימות"
    בעיה שלה- היא מפסידה

• אוף אוף אוף!!!!
    זה לא מגיע לך, זה לא מגיע לאף אחת, זה לא מגיע לילדים....
    איזה זבלונה היא
  • את מאמינה לי שהמצב אצלנו יותר גרוע מזה????!!!!!

אז בהתחלה היו לי המון מריבות עם החצי על היחס של המשפחה שלו, ואח"כ המון מריבות על זה שאני לא רוצה לבוא..
    לא יצא מזה שום דבר טוב,
    היום כבר שיחררתי, אני מגיעה ולא מצפה לכלום
    מעבירה את הזמן, צמודה לטלוויזיה.. מנומסת..

אני בעיקר מרחמת עליו שזו המשפחה שלו וזה היחס שהוא מקבל
    ומנסה לתמוך בו ולתת לו את כל החוסר הזה בבית..
    [
  • אוח איזה מעצבנתתת
    פייס: ortal_hori

• וואי..לא מובן. זה הנכד שלה.
    אני נראה לי מהבודדות שמאוד אוהבים את חמותי ואת חמי..ואיך לא הם מקסימים ונותנים מעצמם כל מה שהם רק יכולים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה