היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל החזה שלי נהיה כתמים מעין מנומרים כאלה אמאלה זה פשוט מפחידדד זה כל פעם מתפשט עוד ועוד .. מוכר??
12 תגובות
עמוד 1
אני לא מכירה תופעה כזאת....אולי בנות אחרות יעזרו לך... אבל בכל אופן ממליצה לך לגשת לרופא עור. תרגישי טוב!
כתמים חומים?
גם אני לא שמעתי על תופעה כזו . מכירה כתמים בפנים .... תתייעצי עם רופא..
כן חום בצבע של הפטמה ופשוט זה מתפשט מסביב לפטמה כלפיי מעלה
רגע זה נקודות כאלה כמו הצבע של העטרה וקרוב אליה? או שזה ממש רחוק מהפטמה ולא נראה קשור לעטרה?
קרוב אליה אבל כל הזמן מתפשט על עוד ועוד ואז זה נראה כאילו יש לי עטרה ענקית ומסביב כמו נקודות אוףף
יש כל מיני עיניינים עם פיגמנטציה בהריון... יש התכהות של הפטמות יש את הפס בבטן מהפופיק למטה ויש שחלקים בפנים מתכהים אם זה משהו קשור, אז זה יעבור ויתבהר אחרי הלידה...
בינתיים אל תחשפי לשמש כי זה מעודד את זה...תשימי כל מיני מסנני קרינה וכ'ו..
זה נשמע לי בסדר זה קורה בהריון אבל אני הייתי קופצת לרופאה להסר ספק תעדכני
כן אם זה כמו שאמרת שזה קרוב לעטרה אז גם לי היה ככה . כאילו מתפשט .. אבל זה חזר לגודל הרגיל וההתפשטות נעלמה - אחרי הלידה
אני חשבתי כתמים בחזה ממש חומים כמו נמר לא קשורים אחד לשני - אז את זה אני לא מכירה
גם לי זה קרה פייס: ortal_hori
אין לך מה לדאוג!!!!
זה שינוים של הגוף וזה בסדר, תמיד אפשר לצלצל לרופא לברר איתו רק כדי להיות רגועה ועדיף שתהיי רגועה