היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמנם אני כבר בקושי נמצאת פה, מפאת חוסר זמן כמובן, אבל הייתי חייבת הפעם לשבח אחת משלנו, מקסימה ומוכשרת, עם לב זהב!!! למי שיודעת ולמי שלא- אני אחות במחלקת יולדות בבלינסון. עכשיו חברה מהעבודה התקשרה אליי שמחכה לי עוגת בצק סוכר מהממממת במחלקה.... וזה אחרי שהיום בצהריים ליהי שלנו, lialo, אמרה לי שהיא רוצה לתרום לנו עוגה מדהימה שהיא עשתה, לכבוד יום האישה הבינלאומי. אין דברים כאלה!!!!
אז אמנם אני לא בעבודה, אהיה מחר, אבל רציתי להגיד לליהי תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!! על המחשבה, הכוונה והטרחה!!! היא הגיעה אישית למסור את העוגה!!!
16 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד!!!!
ואוווווווווווווו אשרייה איזה כישרון כל הכבוד לה
דיייי איזו מקסימה את!!!
מכל ה-
חחחח שלחתי את בעלי להביא לי חתיכה ממנה. יאמי...
גדול חחחחחחחחחחח
ליהי המוכשרת עם לב זהבבבבבב
כל הכבוד!!!!! נראית טעיממממממה
וואוו מהמם!!! כל הכבוד לך ליהי!
נראה ממש טעים
ליהי, כל הכבוד על הכשרון ורוחב הלב! ומינוש, כל הכבוד על הפרגון!
שתיכן מקסימות
ווווווואוווו ליהי איזה מחווה יפה , איזה מקסימה את וגם תותחית על מה זה הכישרון הזה איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
ב"ה
מה שיש לי לומר זה וואו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!