היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו שבת אצל חמי וחמתי ולכל הגיסות שלי יש בנים...שאלתי אותן באיזה צד בעיקר הן הרגישו את הבעיטות וכולן אמרו שהן הרגישו בצד שמאל.... אני עם הבנות שלי הרגשתי בצד ימין וגם עכשיו (שאמרו לי שכנראה יש לי בת...)
באיזה צד הרגשתן בעיקר את הבעיטות ומה יצא בסוף...?
12 תגובות
עמוד 1
מרגישה בשני הצדדים ובכל חלל הבטן
על זה עוד לא שמעתי העובר שלי בדרך כלל היה מתמקם בצד ימין..מה שכן שמעתי שאת הבעיטות של הבנים מרגישים יותר מוקדם אני בשבוע 13 כבר הרגשתי בעיטות וזה בדוק היה..
וואלה אולי יש מצב , אני כמעט תמיד מרגישה בשמאל ויש לי בן
הבן הראשון בעט בכל מקום
הבן השני דבוק עם התחת לצד ימין ליד הפופיק אז הבעיטות והצלעות השבורות באמת בצד שמאל.
בכל צעד אפשרי ובטרוף כדורגלן קטן איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
אני הרגשתי באמצע ולכיוון שמאל.
גם עם הקטן שלי הרגשתי בצד שמאל...לא זוכרת בכלל מה היה עם 2 הגדולים....אבל זה לא תלוי במין..זה פשוט תלוי בתנוחה של העובר..... ה
שטויות במיץ אריות. הרגשתי בכל רחבי הבטן בכל ההריונות. גם מבחינת זמן תחילת הרגשת התנועות הרגשתי את הבן החל מהשבוע ה 16 ואת הבנות משבוע 15. זה תלוי בתנוחה של העובר, במיקום השילייה וכו' כמו שאומרים אם האשה יפה אז יש לה בן ואם היא מתכערת אז יש לה בת.
אותו דבר עם הריון ראשון הרגשתי בכל הצדדים והריון שני אני מרגישה אותו דבר. ראשון בן ושניה בעזרת ה' בת. ]
מרגישה בכל מקום אפשרי ... איך המין יכול להשפיע על מיקום הבעיטות? נשמע לי שטויות