המצב לא פשוט!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

החלטתי לוותר על עבודה!!!! פשוט לא משתלם צריכה מקום קרוב, משתלם כלכלית, לצאת בשעה נוחה שאוכל להוציא את הילדודס מהגנים שלהם!!! לא מוצאת כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שני הגנים-3300 ש"ח לחודש!!!! לא נורמלי......................
    אז את הקטנציק אני אחזיר איתי הביתה החל מאפריל,
    מה שמעצבן אותי הוא שהחודש הזה ( מרץ ) אני חייבת להשאיר אותו בגן כי כך הכללים והגננת אומרת שמגיע לי חודש להנות מהגן מה זה להנות חצי מחיר??? בחינם????
    לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבת לשלם מלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה הקטע????????????? ואם אין כסף?????????
2 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את עושה החלטה נכונה.
    כי גם אם נניח תמצאי עבודה קרובה ותרוויחי בדיוק את הסכום שאת צריכה להוציא על גנים או קצת יותר מזה, זה לא שווה את זה.
    עדיף שלפחות הקטנצ'יק יהיה איתך.

בינתיים יהיה לך יותר זמן ואוויר כדי למצוא עבודה שבאמת מתאימה לאילוצים שלך ושגם משתלמת מהבחינה הכלכלית.

בהצלחה!

• ב"ה

העניין שכמו שאת שמה לב בקרוב מאוד לא אוכל למצוא שום דבר בגלל ההריון,,

לפחות נחסוך קצת כסף... אבל עדיין ההוצאות בשמים!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה