התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בדילמה לא יודעת מה לעשות...אז ככה, ילדתי לפני שבועיים ויהונתן שלי בן שנה ו8. קנינו לפני חודשיים עגלת תאומיים ופה אני מתלבטת ורציתי עצות מה כדאי לעשות? כדאי לי להחזיר אותה ולקחת עגלת אמבטיה רגילה? אם אקח עגלת אמבטיה רגילה אז כשאצא עם שניהם אהיה חייבת את יהונתן לשים בטיולון ואת הקטנה במנשא ורק לעיתים שאצא איתה לבד (כי אני רוב הזמן עם שניהם לבד) אז אשתמש בעגלת אמבטיה. בעיקר ההתלבטות היא בגלל שיהונתן נכנס לגן בעז"ה בספטמבר עוד חצי שנה וכשהוא יהיה בגן כל יום עד השעה ארבע אז כבר לא אצא כמעט עם שניהם לבד אלא רק עם הקטנה ופה יוצא שבעצם העגלת תאומיים תהיה בשימוש רק חצי שנה וכבר בגיל חצי שנה אצטרך לשים תקטנה בטיולון של יהונתן שאני לא יודעת אם זה נוח להם בגיל הזה טיולון כי אני לא אסחב עם העגלת תאומיים כשרק היא בתוכה...בקיצור כאב ראש אחד גדול ויצא לי מבולגן לאללה, וגם אני חייבת להחליט במהרה כי העגלה כבר חודשיים אצלנו והמוכר אמר שאם לא אגיע השבוע כבר לא נוכל להחליף אותה אבל אני מפחדת בפזיזות לא רוצה להתחרט גם מה שאין לי מוווווווווושג איזה עגלה אני רוצה ואני מוגבלת ל2000 שקל!
6 תגובות
עמוד 1
  • אם את משאירה את עגלת התאומים...להשתמש בה חצי שנה. עם שניהם.
    יהונתן נכנס לגן, את יכולה ללכת עם שניהם בעגלה עד הגן, ולקחת מהגן. כשיהונתן בגן ואת יוצאת עם נויה, את שמה אותה בטיולון ב180 או 175(?) לנויה זה כבר לא יהיה קריטי בגיל חצי שנה.
    ואז כשיהונתן יהיה מסוגל ללכת לבד רגלית לגן וחזור, מוכרים עגלת תאומים.
    נויה בטיולון המוכר.
  • אני מסכימה עם מיצי...

יש עוד חצי שנה עד שהוא יכנס לגן וזה המון זמן.. וכל הזמן במנשא לדעתי לא נוח... אם העגלת תאומים מתאימה גם לניו בורן אז תוכלנ להשתמש מעכשיו וככה לטייל איתו ואיתה

לא יודעת אם טרמפיסט מתאים כי הוא עוד קטן.

וכשהוא יגדל תמכרי את העגלת תאומים ( בטוח יחטפו אותה...) ואת נויה תשימי בטיולון של יהונתן...

• טוב, אם החלטת להשאיר את יהונתן איתך בבית עד ספטמבר ובסוף את לא מכניסה אותו לגן בתקופה הקרובה
    אז לדעתי דווקא כדאי להשאיר את עגלת התאומים, כי תצטרכי להמשיך לצאת עם שניהם לפחות עוד חצי שנה.
    אל תשכחי שחצי ספטמבר זה גם חגים כך שהוא עדיין יהיה איתך בבית.
    בהמשך תוכלי להעביר את נויה לטיולון של יהונתן, במצב שכיבה, לרוב גם ככה מעבירים לטיולון בחצי שנה
    כי האמבטיה של העגלה נהיית צרה להם והם מתחילים לרצות לראות עולם...
    ואז כשנויה תעבור לטיולון של יהונתן הוא בעצמו כבר יהיה מספיק גדול ואפשר יהיה להרכיב אותו על טרמפיסט שמחובר לטיולון

• היי שירה,
    שאלה - יהונתן כבר הולך לבד, לא?
    אם כן, הוא לא באמת צריך עגלה כל הזמן... אפשר לקנות "טרמפיסט"
    וזה למעשה משטח עם גלגלים שמתחבר לעגלה.
    שנית,
    אני דווקא ממליצה על עגלת "רכבת".
    לי יש עגלה כזו שקיבלתי מחברה והיא מדהימה ומעולה!
    בחלק האחורי שמיועד לתינוק שמתי אמבטיה רכה (ששייכת לעגלה אחרת)
    והחלק הקדמי הוא לילד הגדול.
    זו עגלה נוחה, יחסית קלה ובעיקר קטנה ולא גדולה כמו עגלת תאומים.
  • קודם כל מזל טובבב
    פייס: ortal_hori

• בעיקרון, אין לי מושג כי אני לא מנוסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה