העמסת סוכר אודה לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי את דר ערן בפורום את השאלה הבאה ולא ממש הבנתי אותו אודה שתעזרו לי תודה :הדר אמר שניתן לעשות העמסת סוכר החל משבוע 24+0 , ו24+0 זה נחשב כבר שבוע 25 לפי מה שאני יודעת. למשל 24+1 אומר שסיימתי 24 שבועות מלאים ואני כבר יום אחד מתוך שבוע 25. לפי מה שאתה אומר זה משבוע 25 ניתן לעשות, כי שבוע 24 זה -23+0.אז לא הבנתי אותך. אז מתי אני צריכה לעשות ?? התבלבלתי עם עצמי
5 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לעשות כבר עכשיו, אבל לי האחות אמרה שהכי כדאי זה לאורך שבוע
    ה-26 (26+0 ועד 26+6) וזה מה שעשיתי...
    בהצלחה!

• 24+0 זה אומר שאת מתחילה שבוע 24 לא 25. ככה אני סופרת 24+7 כאן אני מסיימת שבוע נכנסת לשבוע 25.למשל אני עכשין שבוע 32+5 לא סיימתי שבוע 32 עוד יומיים אני נכנסת ל33. ככה לפחות אני סופרת בהצלחה

• אני עשיתי העמסת סוכר ב-23+2.
    אז תקבעי לך בערך לעוד שבועיים
  • סופרים כך שמספר השבוע מציין כמה שבועות סיימת.

כמו יום הולדת כשאת אומרת שאת בת 28 כלומר סיימת 28 שנים מלאות ועכשיו את במהלך השנה ה29.

• בעקרון את צודקת 24+0 זה שסיימת 24 שבועות
    ו 24+1 זה שאת ביום הראשון של שבוע 25

העמסת סוכר מבוצעת מהשבועות 24-28
    מתכוונים מ 24+0 עד 28+0
    הכי טוב באמצע
    ככה את יודעת שאת בטווח הנכון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה