אתן מרוצות מהגנים של הקטנטנים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד פחות מחודש אני צריכה לחזור לעבודה אז אין ברירה וליאב ילך לגן.
    הוא יהיה בן 5 וחצי חודשים.

הייתי רוצה לשמוע מה אתן חושבות...

באיזה גיל הכנסתן את ילדכן לגן?
    הייתן מרוצות מההתפתחות שלו שם?
    הייתן מרוצות מהגננות?

יכול להיות שיהיו לי עוד מלא שאלות אני יוסיף בהמשך
8 תגובות
עמוד 1
  • בריאל נכנסה לגן בגיל שנה ו-7.
    הייתה בגן פרטי במשך שנתיים, היינו מאוד מרוצים מהגננות ומהמטפלות!
    ובוודאי שזה תרם המון להתפתחות שלה, גם מבחינה חברתית
    היא כבר הייתה זקוקה לזה.

• תהילה הייתה איתי עד גיל שנה וחצי במשפחתון ואז נכנסה למעון שממש לא הייתי מרוצה
    יוסי איתי במשפחתון שלי וימשיך גם שנה הבאה איתי
    מאיפה את?
  • אוריה נכנסת לגן עוד חצי חודש
    בגיל שנתיים וחודשיים לגן פרטי
    הגן מאוד תורם להתפתחות שלהם
    מהרושם הראשוני הגננת מקסימה
    מקווה מאוד שאני יהיה מרוצה מהגננות וכמובן שיהיה מרוצה מהתפתחות שלה בגן
  • הילדים שלי נכנסים לגנים בגיל 3 חודשים.
    אורי היה במשפחתון ליד הית - היתי מאד מרוצה. את אמילי העברתי מהמשפחתון הזה לגן קיבוצי כי היו יותר מדיי ילדים לטעמי. בקיבוץ אני מאד מרוצה.
    יש יחס של מטפלת לכל 3-4 ילדים.
    כמעט ואין חופשות
    יוצאים לטיולים יומיים
    יש 2 חוגים פעם בשבוע
    והצוות מעולה, מחבק ואוהב.
  • אני מאשדוד.

מכניסה את ליאב לגן פרטי, בקבוצה של התינוקות עד גיל שנה יש בין 8-10 ילדים, גננת וסייעת.

מהרושם הראשוני הגננת מקסימה, ליאב כבר הספיק לחייך ולצחוק לה בקול (והוא לא צוחק לכל אחד)

יצא לי ללכת לשם וישבתי איתה איזה חצי שעה ראיתי איך הם מטפלים בכולם... בסה"כ הייתי די מרוצה ממה שראיתי.

אבל עדיין יהיה לי מוזר... אני רגילה להיות איתו כל היום... פתאום לעזוב אותו וללכת, יהיה מוזר ממש.

שאלה נוספת:

לגבי הבקבוק של הבוקר, אתן נותנות לפני שיוצאים מהבית או שהגננת נותנת בגן... אני יצטרך לצאת איתו מהבית ב- 7 - 7 ורבע...

• אופק נכנסה לגן בגיל שנה ו-4

זה גם פרטי ואני מרוצה.

בגן פרטי בקבוצות של הקטנטנים אין גננת רק מטפלות.. בערך בגיל 2-3 שנים יש גננת... המטפלות חמודות אבל לצערי אני לעולם לא יכולה לסמוך 100% על אף אחד חוץ מאמא שלי ובעלי...

כמובן שהייתי מעדיפה להישאר איתה עד גיל שנתיים בבית אבל אי אפשר כלכלית...

גן זה נחמד וחשוב אבל גם בבית היא התפתחה ולמדה. הכל תלוי בכמה משקיעים בתינוק וכמה מפתחים אותו...

• לפני שפתחתי פעוטון משלי
    הכנסתי את הדס בגיל 5 חודשים למשפחתון שהיא היתה הראשונה בו כל היא היתה לבד - טיפול אישי במשך 3 חודשים ואז נכנס עוד ילד . כך שעד גיל שנה היו רק 2 ועכשיו הילד הזה אצלי חחחח .. ממש משפחה ... הם גדלים ביחד ...
    היתי מרוצה מאד ומההתפתחות שלה שם .
    אם הגננת לא היתה סוגרת - הדס היתה ממשיכה שם ואני לא הייתי פותחת מקום !

• אויש איזה בעסה -בהצלחה בעבודה ובהסתגלות לגן
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה