מה לעשות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול יש לי כאבים איומים בגב שמקרין לי לרגל ומהיום בבוקר זה ממש מקרין לי לכיוון הרחם למטה עושה לי לחץעל השלפוחית וממש כמו דקירות (באיבר מין) אני לוקח פרסולט לא נראה לי שיש צירים כי הבטן רכה אבל הגוף ממש חלש לי הכל כואב. מה אומרו תללכת לבית חולים או לחכות מחר לרופא נשים שלי לבדוק? האם זה תקין בהריון מה שאני מתארת? אני מפחדת שמהלחץ הזה לא תהיה בעיה עם השילייה ועוד פעם חס וחלילה תדמם לי אני מזה מפחדת
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אם את בלחץ כזה . לכי לבדוק
    לא שווה את הלחץ והחרדה ...
    כאבים איומים - זה לא סתם ... אני מייעצת לך לבדוק

• במצב שלך ברור שלבדוק
    רק שזה באמת לא צירים
    ואם כן לפחות אולי יוכלו לעצור לך אותם

בהצלחה

• בדקת?
  • אלו כאבים שמגיעים מהגב. היום ברוך השם יותר טוב אני מקווה שיהיה בסדר תודה לכן על הדאגה. יום רביעי יש לי בדיקה אצל הרופא יהיה בסדר
  • נתי במצבך אני הייתי הולכת לבדוק...
    אין לך מה להיות בלחץ סתם
    תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה