היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן עושות עם בגדי ההריון?...... פייס: ortal_hori
15 תגובות
עמוד 1
תשמרי לבנות שלך אני הולכת עם הבגדים או נותנת לקרובי משפחה. אבא שלי שמר את החלוק שאמא שלי לבשה כשהיא יצאה איתי מבית החולים אחרי שנולדתי. אבל אין לי מה לעשות איתו כי הוא לא באופנה והוא גם קטן עלי.
בעקרון אני עדיין לא סיימתי ללדת כך שאני שומרת אותם ... ובכלל .. אחרי הלידה עדיין היה לי נוח ללכת בחלק מהם . שהגוף עדיין לא חזר לעצמו!
הלכתי עם בגדי הריון תקופה ארוכה אחרי הלידה.כרגע זרקתי אותם כי חפרתי עליהם יותר מידי ונהיו חורים.
סליחה .....?????? את חייבת הרי לשמור הכל להריון הבא.....
אני ממשיכה ללבוש אותם
רק התחלתי אז שומרת להריוניות הבאים.. הם גם שימשו אותי תקופה ממש קצרה... התחלתי ללכת איתם בחודש שישי.. ושבועיים אחרי הלידה כבר עברו לאחסון במדף הכי גבוה
לרוב הייתי הולכת עם טוניקות רחבות, כיום אני שמה להן חגורה וזה נראה ממש טוב. מצר אותן יופי יופי. אף פעם לא קניתי בחנות לבגדי הריון, רק חצאיות. השאר- מכל מיני חנויות. האופנה שחקה לטובתי ובתקופה שלי כל הבגדים היו רחבים בחנויות...
אני זרקתי אותם כי הם הפכו להיות מרופטים.
סחטיין עליכן פייס: ortal_hori
כשתגמרי להניק לגמריי ציצייך אמורים להכנס בחזרה לחולצה. (ואם לא אני מכינה סמיילי מקנא
אני העברתי הלאה למישהי אקראית דרך הפייסבוק שעוד מישהי תהנה מהן...
יש לי מעט מאד בגדי הריון (הרוב הם בגדים במידה או שתיים יותר ממה שאני בד"כ)ואת הכל כולל הכל אני שומרת!!!! בתקווה שממש ממש בקרוב אעשה בהם שימוש
שומרת... כי יש לי תכנון כזה להמשיך לעשות ילדים
שומרת. הם בעליית גג אצלי...
אבל אני לא דוגמא. אני טיפוס שאוגר ושקשה לו להיפטר מדברים...
זה ממש גרוע! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ב"ה
אני לא ממש מאלו שקונות בגדים במיוחד להריון,,
בין כה וכה אני אוהבת מאוד טוניקות שגם בהריון וגם בלי הריון נראות יפה על הגוף,
ובקשר לחצאית (אני דתייה ) אני שונאת רוכסנים מאז ההריון הראשון רק גומי!!!! טוב להריון וגם בלי הריון!!!