שאלה לבנות בעלות הצבע והגוונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שיער עד הטוסיק והיום התעניינתי לגביי גוונים ראש מלא עם פן
    מה המחירים בשוק?
    עד כמה זה שווה?

5 תגובות
עמוד 1
  • אם מבחינת השיער את לא צריכה צבע אין לך שיער לבן בכלל עדיף לא להתחיל עם זה לא צבע ולא גוונים זה שיעבוד זה לא זול אצלנו בצפון לוקחים 400 - 500 ש"ח לשיער ארוך לגוונים . וצריך לעשות כל 4 חודשים כי זה יורד למטה שהשיער מתארך.
    אבל אם את כן צריכה צבע אז עדיף גוונים מאשר לעשות כל חודש חודש וחצי צבע שזה נע סביב 120-150 ש"ח כל פעם. והזמן עובר מאוד מהר.
  • שיער ארוך זה יקר.....
    פייס: ortal_hori

• גם תלוי איפה... לדעתי סביב 500₪ ומעלה.. אולי הפעמים החוזרות פחות כי עושים גוון חוזר רק על השורש לא על כל השערה ( כדי לא לשרוף אותה)

קחי בחשבון זה ממכר! ושיער כזה ארוך 4 שעות במספרה...

• אני לא ממליצה להתחיל עם זה... זה שעבוד! לי יש שער לא ארוך כמו שלך ושילמתי על גוונים בין 600 ל700 ש״ח... בגלל שהשיער שלי אורך מהר, אז הייתי צריכה לחדש פעם בשלושה חודשים ובכל פעם לשבת שם 5 שעות
  • תלוי איפה את עושה...
    במרכז נורא יקר...
    וזו ממש התשעבדות
    אני יצאתי מיזה ( מצחיק... נשמעת כמו נרקומנית...)
    אחרי הרבה שנים של שימוש...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה