המלצות למתנה לפסח? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני שוברת את הראש מה להביא לחמי וחמותי לפסח. נראה שכל המתנות השגרתיות לא ממש מעניינות אותם וחשבתי להביא להם מכונת קפה כי זה משהו שחמי מדבר עליו לא מעט לאחרונה..
    יש לכם המלצות במקרה? אין לי כוח לעשות סקר מחירים בחנויות השונות אז אני אשמח אם תגידו איפה קניתן כדי לחסוך לי סתם התרוצצויות..

אה ומה אתן חושבות על המכונה של B-ESPRESSO? חברה שלי מהעבודה קנתה אותה והיא אמרה שהיא ממליצה אבל אני לא כ"כ מכירה את השם ומעדיפה מותג מוכר עם אחריות טובה.. (למרות שהיא אמרה שגם למכונה שלה יש אחריות טובה של חברת ברימאג אם אני לא טועה)
3 תגובות
עמוד 1
  • רעיון מעולה
    פייס: ortal_hori

• וואו איזה רעיון! כל הכבוד לך! (אולי אגנוב לך אותו :))
    האמת שלאחי יש את המכונה הזו כבר כמה זמן והוא די מרוצה ממנה. פעם אחת הוא היה צריך לקחת איזשהו חלק למעבדה של ברימאג כי הוא נסתם (הסתבר שהוא לא ניקה אותה כמו שצריך), אבל מעבר לזה אני לא זוכרת שהיו לו איזשהן בעיות עם המכונה. האמת שכל פעם שבא לי קפה מקצועי כזה (ולא נמס רגיל) אני הולכת אליו...חחח ועל הדרך גם מבקרת אותו :)
  • אחלה רעיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה