איזה יום עבר עלי אתמול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר גמה ימים שאני מרגישה ממש רע. בחילות וחולשה שאני ממש הולכת להתעלף.
    בשלושת הימים האחרונים הצטרפו לזה גם התכווצויות בבטן התחתונה. בשבת הרמתי טלפון לביה״ח בהובינקה שמה אני יילד והסברתי מה יש לי אז הם אמרו שאם זה ימשיך ליום אחרי אז לבוא אליהם כמובן שאם יש דמום או כל בעיה אחרת לבוא במידי.
    בגלל שזה לא עבר הלכנו אתמול לשם מיד חיברו אותי למוניטור והחליטו שיש מצב לצירים אבל לא יכלו לקבוע בלי החלטת רופא. כמובן שכבר הסבירו לנו מה יקרה ואמרו שאם אני יהיה צריכה ללדת זה לא בביה״ח הזה כי בכל מחוז יש רק בית חולים אחד שיש בו את הציוד ללידה לפני הזמן וכבר הודיעו לנו לבחור בין הלסינקי להמנלינה (עם כל הלחץ אני צריכה להחליט על בית חולים חלופי...)

אחרי בדיקת רופא ואולטרה סאונד הרופאה לא פסלה צירים אבל גם אמרה שלא רואים או מרגישים שום שינוי. אז היא החליטה לשלוח לביקת דם לבדוק אם יש דלקת הם אמרו לימללכת הביתה ואם יהיו תוצאות של דלקת הם ירימו אלי טלפון תוך שעה.
    אחרי שעה וחצי הם מתקשרים שיש לי דלקת, אולי בבטן והם רוצים שאני ייבוא היום (שני) לבדיקה נוספת....
    אז אני יוצאת לשם עוד מעט. הכאבים עדין ממשיכים וגם החולשה רק שימצאו כבר מה יש לי אני ממש שונאת להיות חולה

13 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב
  • תרגישי טוב מותק...

תעדכני מה קורה

• היי מתוקה,
    מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב...

תראי, לפחות את עכשיו בהשגחה של בי"ח
    ואני בטוחה ששני בתי החולים הללו טובים ויטפלו בך טוב
    (אם חס וחלילה תצטרכי ואמן אמן אמן שלא...)

תעדכני מה קורה ושמרי על עצמך

ד"ש מרחוק
  • תרגישי טוב
  • ב"ה

רפואה שלמה
  • תודה בנות

• המון בריאות

• תרגישי טוב, רפואה שלמה

• המון בריאות מותק
  • תרגישי טוב!
  • עידכון:
    הרופאה התקשרה אלי ואמרה לי שבגלל שהערכים זהים לאתמולצאז זה כנראה שרידיםמשל משהו שהיה....
    בגלל שאחן דימום או הכאבים לא חזקים יותר אז אין מה לעשות זה יכול להיות הרבה דברים.
    עכשיו אני צריכה להמתין ולראות אם הכאב לא יפסק עד סוף השבוע אני צריכהלבתקשר אליהם שוב והם יחליטו מה לעשות.
    אז נשאר רק לחכות ולקוות לטוב.

• מאחלת לך רפואה שלמה ולידה בזמן שלה

• תרגישי טוב מותק!!
    תנוחי כמה שניתן..

נשיקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה