היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות, לא יודעת אם שמתן לב כי אני לא עד כדי כך פעילה אבל לא ביקרתי אפילו ולא צפיתי בפורום כבר מעל עשרה ימים... חברה טובה טובה שלי נפטרה ממחלת הסרטן אחרי מאבק לא פשוט של שנה וחצי והדרדרות מהירה של שבוע נוראי עברו עליי שבועיים מהגיהנום פשוט לא נתפס ולא ניתן לעכל שככה קרה לה חברה שהיינו פוגשים לפחות פעמיים שלוש בשבוע שניהם חברי ילדות של בעלי השאירה אחריה את בעלה חבר טוב טוב של בעלימגיל קטן אלמן בן שלושים... במשך כל השבוע התלבטתי האם לכתוב לכן או לא כי זה לא קשור לפורום שלנו אך עם זאת מכניס אותי לפחות לקצת פרופורציו. השבוע של השבעה הכניס בי וגם בבעלי המון תובנות היינו יושבים כל לילה אחרי שהיינו חוזרים משם אחרי יום שלם ומדברים אל תוך הלילה כמה שהחיים הם לא דבר מובן מאליו וצריך לנצל כל רגע לדברים טובים לגרום רק אושר לאנשים שחשובים בחיים ולא להתעסק בקטנות מצטערת שאני חופרת כאן ואולי יהיו כאן בנות שזה יראה להן לא מתאים אז התנצלותי מראש אבל אם אצליח לגעת אפילו בכמה בודדות עשיתי את שלי נכון שאנחנו כמהות כלכך לילד וזה צורך טבעי ומובן ותאמינו לי שאני בתוך המרדף הזה כבר תקופה ארוכה מאוד מאוד אבל עם זאת צריך להגיד תודה על מה שיש קמנו בבוקר בריאות כל היקרים לנו בריאים ושלמים ההריון המיוחל יגיע בע"ה בקרוב אם קצת עזרה או בלעדיה כולנו נהיה אמהות בסוף!!! זכרו לנצל כל רגע לטובה להנות לעשות חיים מצטערת שהכל יצא לי ארוך ומבולגן בלי סימני פיסוק ובלי כלום אני כותבת לכן עוד מבולבלת ולא מאמינה יעל
"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר, בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
6 תגובות
עמוד 1
וואו. ריגשת. מצטערת כל כך לקרוא כל מילה שלך בסלע
תנוחמו מהשמיים
ואו מאמי עשית לי צמרמורת!! פעם ראשונה שאני נשארת ללא מילים... מצטערת לשמוע מה שעברת ולגבי הבריאות אני מסכימה אותך בכול מילה ומילה!!!
יעל אני כל כל מצטערת לשמוע, אין ביכולתי להתחיל להבין מה עובר עלייך בימים אלה. אני מחבקת ומחזקת אותך, וזה נכון, זריקת פרופורציה לגוף.. לצערנו ממקרה כזה, אבל בהחלט יש לנו על מה לקום כל בוקר ולהיות בהודיה. תודה אהובה חזקי ואמצי
מאוד מרגש ונכון!
לצערי כשקורה משהו רע זה מכניס לפרופורציות והדברים שנראים אקוטיים כבר פחות חשובים.
מאחלת לך ולמשפחתה שלה שלא ידעו עוד צער, ולצערי אין דרך אחרת חוץ מלהמשיך הלאה עד כמה שזה קשה. מחלה ארורה!
דבר נוסף חשוב, אל תרגישי שאת צריכה להתנצל על מה שאת כותבת המקום הזה הוא לא רק למנסים להכנס להריון, זה נכון שזה המכנה המשותף שלנו, אבל מותר ורצוי לדבר על דברים נוספים ודברים שמציקים לנו או שבא לנו לשתף. כבר שנה שאני מנסה לדבר על דברים אחרים פה, לצערי זה לא מצליח. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
שלאתדעו עוד צער
ואווו כמה עצוב! מחלה ארורה חסרת מעצורים... אני כ"כ מבינה אותך יעל. חשוב לזכור תמיד מה יש לנו ביד ולהודות על זה. שלא תדעו עוד צער.