היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא הייתה לנו פינת אוכל עד לא מזמן, אז חיפשתי ביד 2 משהו תקין ולא יקר ומצאתי אחת באזור שלנו ב-700 ש"ח, קצת שחוקה, מיושנת אבל עם פוטנציאל. ואחרי: עכשיו נוכל להשוויץ כשיבואו אלינו אורחים ביום שישי ליום ההולדת של בר.
37 תגובות
עמוד 1
וואו יצא מדהים!! כל הכבוד !!
מהמם!!! כל הכבוד לך!!!
קרן יצא מושלםםםםם
פשוט תותחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך הצלחת לעשות את הריפוד כל הכבוד
הריפוד נראה ממש מורכב
טואאווב !!!!!!! קרן יצא מהמם !!!!!!!
אורטל - הריפוד זה סך הכל לעטוף את המושב ולהדק עם אקדח סיכות מלמטה. צריך לדאוג שיצא ישר וצמוד, ולהדק כל כך הרבה מכאיב ליד אחרי כמה זמן, אבל מסובך זה בטוח לא.
יצא מהמם פשוט מוכשרת
וואו כמו חדש!!!
וואווו מדהים!!! עזבי פרודוקטיבית את כשרונית ברמותתת פייס: ortal_hori
וואי נראה ממש טוב כל הכבוד
קרן זה מדהים ומהמם.. כל כך מוכשרת,תכף אני גם קוראת לך.. :) אה ועכשיו יש לכם מקום חדש לעשות ילד
יצא מדהים ראיתי בפייס פשוט מעלף תמיד רציתי ככה לשפץ אבל ניראה לי כמו סיפור גדול. כבוד!
אהבתי
ג'ף - ניר קצת עזר בשיוף. אני פרפקציוניסטית מכדי להרשות למישהו אחר "לעזור", ובסוף אני גם ככה אעשה הכל לבד, אז חסכתי את הריב מראש ושחררתי אותו להעסיק את בר.
וואוווווווווווווווו איזה יפה!!!!
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים