מה הסיכוי ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' !
    מחזור אחרון ב-27/1/13, הייתי צריכה לקבל ב-22/2 אחרי שלושה ימים של איחור ב-25/2 בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית (מחזור כל 27 יום כמו שעון) ויצא חיובי עוד באותו בוקר לפי חישוב שלי שבוע 4 + 1 ימים החל דימום ממש כמו מחזור, ב- 28/2 אחרי 3 ימים של דימום עם הפסקות מדי פעם עשיתי בדיקת דם ויצא ערך בטא 18 הבנתי שזהו הריון כימי מאחר ועברתי כבר שניים כאלה והמשכתי עוד לדמם עד ה-2/3, ב-5/3 עשיתי בדיקת דם נוספת כדי לבדוק אם בטא התאפסה ולהפתעתי היא עלתה ל282, אז זה לא הריון כימי אבל הערכים נמוכים (אם להשוות להריונות קודמים שלי אחרי שבוע איחור בטא מעל 1000) ב-7/3 עשיתי בדיקה נוספת ויצא 576, ב-10/3 בדיקה נוספת בטא 969 (שבוע 6), לא רואים שק הריון כי הבטא מתחת ל-1000, אני אמורה להמשיך בבדיקות בטא כל 3 ימים, אבל לדעתי ואני לא רופאה ההריון לא תקין, אני ממש בחרדה לגלות את זה מאוחר מדי כי אני לא רוצה התערבות כירוגית, שתי שאלות: 1.מה הסיכוי לדעתך באחוזים שההריון בכל זאת תקין ? ועד כמה שקשה לי לשאול 2. עד איזה שבוע ניתנים כדורים להפלה ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש סיכוי של 50/50 שההריון תקין. אמנם קשה לאמוד זאת באחוזים אך לדעתי עוד יש סיכוי להריון תקין, אם כי קצב עליית הבתא יננו אידיאלי.
    כדאי להמשיך לעקוב וגם לעשות אולטרה-סאונד, כדי לוודא האם הריון בתוך א מחוץ לרחם בשלב ראשון ובהמשך - או לפי האולטרה-סאונד או לפי המשך מעקב הבתא - תכולי לדעת ההאם הריון תקין או לא

כדורים להפלה, כאשר ההריון אינו תקין, אפשר לתת עד שבוע 12 כך שגם את לא בלחץ של זמן.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה