שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, מזה כחודש אני חווה צירים מוקדמים. בשבוע שעבר אשפזו אותי ליום במהלכו הצליחו לאזן אותי אחרי שניצפו צירים במוניטור ע"י נוזלים ומתן תרופה שמרגיעה את הרחם.
    הייתי במנוחה כשבוע ובביקורת אצל הרופא הוא החליט שאינו לוקח סיכון והוא נותן לי "שמירת הריון " לפחות עד שבוע 36. שאלתי היא לבנות שיצאו לשמירת הריון, איך זה עובד עם ביטוח לאומי, לפי מיטב הבנתי רק אחרי חודש שמירה ניתן להגיש את המסמכים?
    אשמח לקבל קצת הבהרות, מה עליי לעשות

תודה, דניאל
5 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה... מקפיצה לך את ההודעה.
    תרגישו טוב
  • גם אני בשמירה.

נכון את יכולה להגיש את הטפסים לביטוח לאומי רק לאחר 30 יום שאת בבית.
    בזמן הזה תמלאי את הטפסים. יש חלק שאת ממנה. חלק שהרופא נשים שלך ממלא וחלק שהמעסיק שלך ממלא.

במידה ואת לא עובדת, אז אין צורך להגיש טפסים, כי זה תקף רק עם את עובדת.
    צריך רק לחייך!
  • ואם אני מורה, אז המעביד הנו משרד החינוך או מקום העבודה עצמו?
  • אילנה ענתה לך כמו שצריך
    אני אוסיף
    את פונה למקום העבודה שלך ויפנו אותך להנהלת חשבונות - חשבת שער וכד' .
    ולפעמים הם אומרים שהם כבר מוציאים את הטופס הזה מלא בצורה ממוחשבת
    כך שלא תוציאי סתם - תשאלי קודם
    ותעשי את זה במהלך ה 30 יום כדי שבסיומם כבר תגישי הכל מוכן .

בהצלחה

• רק קחי בחשבון שלוקח להם זמן רב לשלם את הכסף אני בהריון האחרון קיבלתי שמירה בחודש שביעי הבאתי מחליפה לגן ורק יום אחרי שילדתי נכנס הכסף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה