לאט לאט אני נשברת... (עדכון) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יכולה כבר יותר!!!

-------

היום הגעתי לעבודה אחרי יומיים שלא הייתי (נועם היה עם חום)

ומישהי אמרה שמעכשיו אני עובדת איתה כמובן ששמחתי והלכתי למשרד אחר לשבת שם ולהתחיל.

כשפתאום הגיע המנהל שלי לשעבר ושאל אם בא לי לסוע לתל אביב אז אמרתי שלא!!!
    במקום הוא שלח את המחליפה שלי והחזיר אותי בכוח למשרד לסיים מה שהיא התחילה כמובן שלא הבנתי מה היא עשתה וסיימתי איכשהו

זאת שהייתה אמורה ללמד אותי את התפקיד שלה כעסה מאוד על המנהל שלי ואמרה שזה לא מה שסוכם. ומרוב עצבים נכנסתי שוב למנהל הישיר ואמרתי לו שאני לא יכולה לעשות עבודה של 4 אנשים כי כל אדם זאת עבודה אחרת וזה כבד עליי!!

ומה הוא אומר לי? שאין מה לעשות ושאל למה אני לא יכולה לעשות את זה ומעצבים התחלתי לצעוק ולהתווכח איתו בשלב מסויים התייאשתי אמרתי לו בסדר אין בעיה ויצאתי מעצבים!!

זה נורמלי בכלל?! נמאס לי נמאס!!!

נראה שרוצים בכוח לשבור אותי אני אראה להם מאיפה הדג משתין!!!

ובנות תודה על הכל.... תודה

19 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה??

• פייס: ortal_hori

• מה קרה שלינקה ?
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• מאמי!! לא יכולתי שלא להכנס להודעה..

מה קרה אהובה??

• מה קרה?

• [/center]
  • מה קרה??
    אני פה

• מה קרה?
    שתפי !

• מה קרה בובה?

• למה את צריכה לסבול ככה? די תגידי לעצמך שאת שווה הרבה ײַותר תאמיני בעצמך תרימי ראש ותילחמי בהם!!!!! יש לך זכויות
    ואם צריך תפני לקו לעובד להסתדרות לשדולת האישה או איך שלא קוראים לזה

תילחמי!!!!!!!

• מאמי....
    אני קוראת את השרשורים שלך ו- אוף!

תלחמי על מה שמגיע לך!
    על הזכויות שלך!

אף אחד לא יעשה את זה במקומך

יש תנאי העסקה, יש חוקים במדינה

• זה פשוט הזוי מה שקורה שם
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה