היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שעדיף לחכות אחרי 6+ חודשים, כשהוא כבר יושב פחות או יותר בכוחות עצמו ויודע לנגוס לבד זה אמנם עוגיה מתפוררת ורכה אבל זה עדיין יכול לגרום לחנק כשלא מוכנים לזה... לי אישית זה גרם להחנק פעם אחת כשטעמתי
פעם היה את העוגייה שנמסה מתוקה כזו ואוורירית מישהי יודעת על מה אני מדברת?!?
כמו יוליה גם אני נחנקתי מזה וגם הדס בזמנו אולי לא היה לה מספיק רוק להמיס את זה ... .אני לא מתתי על זה כלכך . זה הפחיד אותי לתת לה .. אז אולי עדיף לחכות באמת לחצי שנה +
תודה ממש לא דחוף לנו מה שאני מבשלת הכי טוב
לידר, את מתכוונת אולי ל"אצבעות" של מטרנה? ואני מסכימה עם הבנות לגבי הבייבי ביס - הכי טוב מגיל חצי שנה ומעלה.
אפשר להרטיב את זה קצת עם מים ולתת, אני נתתי רק אחרי גיל חצי שנה. פייס: ortal_hori
אני נתתי מיד בגיל חצי שנה, הרטבתי במיץ תפוזים סחוט טבעי (לא קנוי עם מלא חומרים וסוכר), מעכתי לה ונתתי עם כפית כדי לראות איך היא תגיב, אח"כ נתתי לה לבד ביד, אבל עם השגחה כמובן. אומנם זה נמס, אבל עדיין, אפשר לבלוע חתיכות גדולות ולהיחנק ח"ו. ואני חושבת שתחכי עם זה קצת...
אפשר לתת את חטיף האורז, אבל מבחינתי זה סתם אויר (בלי שום עקך תזונתי), אפשר לתת עוגיות טחינה ביתיות מגיל 8 חודשים, או את העוגיות החדשות של מטרנה מגיל שנה.
זה חטיפי אורז בטעמים יש טעם טבעי , בטעם גזר, בטעם בננה, בטעם ירקות וזהו נראה לי טעים לאללה זה נמס בפה , יאמי ....טעמתי גם איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
אני הבאתי לה מגיל 7 חודשיים , ליתר ביטחון (אני קצת פחדנית..) היא אוהבת את זה מאוד. מומלץ אבל תחכי עוד קצת או תרסקי .