איך שהתעוררתי, נתפס לי השריר בשוק של הרגל (כמעט התרגלתי לזה בשלב הזה של ההריון). ניסיתי לשחרר אז נתפס לי השריר השני של הרגל...
אחר כך בזמן ההתארגנות, הייתי עם גרביים על הרצפה, דפקתי את האצבעות של הרגל (ימין) במיטה, אבל ממש חזק. כאבי תופת... אמרתי לעצמי שזה יעבור...
נסעתי לעבודה. באמצע הנסיעה אני מרגישה משהו מוזר במשקפי שמש אופטיים שלי. עצרתי בצד, ראיתי שנפל לי הבורג של המשקפיים ושאני לא יכולה להרכיב אותם... החלפתי למשקפיים רגילים והמשכתי...
כל זה קרה בשעה אחת של ערות...
עבדתי יום שלם, הכאבים באצבע של הרגל לא עברו, מכיוון שאני עובדת שטח, הסתובבתי בחוץ חצי יום, צולעת, כואבת... חזרתי למשרד, הסתכלתי על האצבע, היא כבר הפכה לכחולה. האחראית שלי אמרה שזה שבר ושרק קיבוע יעזור...
10 דקות לפני סיום יום העבודה, החלטתי ללכת למר"מ כדי שיבדקו (מה שבטוח בטוח). בדקו, רצו להפנות אותי לצילום רנטגן, התרעתי על ההריון ואז הרופא אמר שלא ממליץ לעשות רנטגן בגלל הקרינה, ושכנראה שברתי את האצבע של הרגל...
אחרי קיבוע, נתן לי שבוע ימי מחלה (חטפתי חום כי אני אחראית אזור ופשוט חשבתי על העבודה ושאי אפשר להשאיר שבוע בלי טיפול). החלטתי שמה שאני יכולה לעשות מהבית, דרך הטלפון והמייל אעשה, מה שלא - מישהי תעזור לי בעבודת השטח...
בקיצור, לא כיף