איזה יום איזה יום עבר עליי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך שהתעוררתי, נתפס לי השריר בשוק של הרגל (כמעט התרגלתי לזה בשלב הזה של ההריון). ניסיתי לשחרר אז נתפס לי השריר השני של הרגל...

אחר כך בזמן ההתארגנות, הייתי עם גרביים על הרצפה, דפקתי את האצבעות של הרגל (ימין) במיטה, אבל ממש חזק. כאבי תופת... אמרתי לעצמי שזה יעבור...

נסעתי לעבודה. באמצע הנסיעה אני מרגישה משהו מוזר במשקפי שמש אופטיים שלי. עצרתי בצד, ראיתי שנפל לי הבורג של המשקפיים ושאני לא יכולה להרכיב אותם... החלפתי למשקפיים רגילים והמשכתי...

כל זה קרה בשעה אחת של ערות...

עבדתי יום שלם, הכאבים באצבע של הרגל לא עברו, מכיוון שאני עובדת שטח, הסתובבתי בחוץ חצי יום, צולעת, כואבת... חזרתי למשרד, הסתכלתי על האצבע, היא כבר הפכה לכחולה. האחראית שלי אמרה שזה שבר ושרק קיבוע יעזור...

10 דקות לפני סיום יום העבודה, החלטתי ללכת למר"מ כדי שיבדקו (מה שבטוח בטוח). בדקו, רצו להפנות אותי לצילום רנטגן, התרעתי על ההריון ואז הרופא אמר שלא ממליץ לעשות רנטגן בגלל הקרינה, ושכנראה שברתי את האצבע של הרגל...

אחרי קיבוע, נתן לי שבוע ימי מחלה (חטפתי חום כי אני אחראית אזור ופשוט חשבתי על העבודה ושאי אפשר להשאיר שבוע בלי טיפול). החלטתי שמה שאני יכולה לעשות מהבית, דרך הטלפון והמייל אעשה, מה שלא - מישהי תעזור לי בעבודת השטח...

בקיצור, לא כיף
13 תגובות
עמוד 1
  • אויי יום בהחלט לא קל
    הרבה בריאות
  • אוי מאמי תרגישי טוב
  • איזה יום...
  • מסכנונת... תרגישי טוב
  • תרגישי טוב
    תנוחי!!!

• רפואה שלמה
  • קיבעו לך אצבע ברגל ??????? הזוי
  • תרגישי טוב ותנוחי עד כמה שאפשר

• כוס אמא של העבודה, את רצינית?? העיקר שתרגישי טוב ותחלימי, משוגעת
    פייס: ortal_hori

• סיוון, קיבעו לי 3 אצבעות יחד.
  • אוף, איזה יום נאחס....

מקוה שהתעוררת לבוקר חדש נעים יותר

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • ועל זה נאמר - לא הייתי צריכה לקום מהמיטה
  • היום התקשרה אליי המנהלת ואמרה לי: "נו, במשרד את יכולה לשבת ולענות לטלפונים... בשטח אני מבינה, יעזרו לך". הסברתי לה שעקרונית אין לי בעיה, רק שטכנית זה בעיה עבורי לנהוג עם רגל עם כאבים (ברוך ה' פחות כואב מאתמול) ועם תחבושת בסביבות כשעה לכל כיוון, אז היא ענתה: "טוב, תעברי את חמישי שישי שבת ואולי תצליחי לבוא לעבודה ביום ראשון כי יש חוסר בכוח אדם" (החופשת מחלה שלי בעיקרון היא עד יום שני וביום שלישי לחזור לרופא, והחלטתי גם ככה לחזור ביום שלישי לעבודה).. אז נראה, אני שוקלת את האפשרות לחזור ביום ראשון, נראה מה יהיה עם הקטע של הנהיגה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה