מה ההיתן מעדיפות-סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר ויקוחון קטן עם הבעלול
    מה ההיתן שמחות לקבל מהבוס שלכם מתנת פסח
    שי -מה שהוא שימושי לבית/למטבח
    או כסף/תו הזהב
    אשמח לכמה שיותר תשובות....
    ועוד שאלה
    עובד שנכנס לעבודה רק לפני חודשיים האם לפי דעתכן צריך לקבל שי כמו אחד שיש לו יותר וותק למשל 3 -4 שנים
    תודה לעונות
25 תגובות
עמוד 1
  • תלוי מה השי... אצל בעלי אם מביאים שי מביאים משהו יקר (סכינים של ארקוסטיל, היו גם מגבות של ורדינון..)
    או כסף מזומן לחשבון.
    לא מביאים תו זהב. בעבודה הקודמת הביאו לו תווים.
    גם התו הזה הוא הרבה פעמים לא 100 אחוז. וגם מוגבל לחנויות ספציפיות.
    אז אני נגד התו.
    ואם זה כסף או שי, לא ממש משנה...

עובד שרק נכנס, לפי דעתי צריך לקבל שי כמו אחד עם ותק.
    זה שי, לא תנאי עבודה ומשכורת.
  • 1. ברור שתווים
    2. אני לא מקנאה באחרים, בחורה חדשה שעובדת איתי חודש קיבלה כמוני. שתהנה
    פייס: ortal_hori

• 1. תווים
    2. בתור בוסית לא הייתי נותנת אותו הדבר
    תלוי בין טווחי הזמן והותיקות.

• 1. תוי קניה
    2. לקבל אותו דבר.
  • תווים ברור!!!! עם תוים אפשר לקנות בהמון רשתות...

עובד שרק התחיל צריך לדעתי לקבל מתנה כמו כל עובד ותיק
    ועובד ותיק צריך לקבל עוד צ'ופר
  • אצלנו בעבודה עד עכשיו (אני שם שנה וחודשיים) נתנו לנו לחגים צ'ק על סך 400 ש"ח.
    השנה בפסח אנחנו אמורים לקבל סט מצעים של ורדינון עם פתק החלפה בערך של 460 ש"ח.

במצבנו הכלכלי בזמן האחרון היינו מעדיפים את הצ'ק (במיוחד שאני היחידה שמקבלת מתנה ממקום העבודה כי בעלי כרגע לא עובד) אבל אנחנו מרוצים גם מהמתנה (למרות שאני כבר יודעת שאחליף את הדוגמא של המצעים)..

לדעתי עובד שנמצא חודשיים אמור לקבל את אותה המתנה כמו שאר העובדים, או משהו מעט יותר צנוע..
  • תוים!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • 1. תוים!
    2. אותו הדבר לדעתי.

]
  • כמובן שתווים, ואז אני אקנה מה שאני באמת צריכה ולא מה שהם יקבעו לי שאני צריכה
  • תוים !!

צריך לקבל אותו דבר

• תווי קניה
    ולדעתי העובדים צריכים לקבל מתנות זהות כולם!!!!
    עבדתי במקום שכל ראש השנה כולנו היינו מקבלים מתנה עלובה, וכל פסח הפקידות שרות והמנהלים היו מקבלים תלושים (לפי הותק וגם ככה סכומים עלובים) וה"פועלים" והעובדים החדשים היו מקבלים מתנה קטנה - לדעתי לא מכובד ולא מכבד כל ההפרדה הזאת.

• מדובר על זמן מכסה, ברור שזה מגעיל הפרדות כאלה כמו שתיארת
  • תוים
    לדעתי אותו דבר

• תווים או כסף

]
  • תודה בנות המסר הועבר לבוס(בעלולי)
  • תודה בנות המסר הועבר לבוס(בעלולי)
  • אז מי זכה? במה זכה? מתי זכה?
    מה היה בויכוח?
  • מיצי
  • מיצי
  • תווים.
    אם הייתי המעסיקה, לחדשים הייתי נותנת פחות, אלא אם כן מראש ,סכום התווים נמוך אז הייתי נותנת אותו דבר..

• אצלי בעבודה מקבלים גם וגם

• תוים

• אני בעד צ'ק , התווים מאבדים מערכם
    מתנה , לא תמיד קולע למה שחסר לנו.

אבל אצלי הבוס קמצן ! אין כלום!!!!!
  • אני חושבת שכל אחד יעדיף כסף/תו למרות שאני אישית מעדיפה דברי נוי לבית..בקשר לעובדים אני חושבת שלכולם מגיע אותו דבר לא משנה כמה שנים עבד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה