בנות בבקשה עזרה לגבי ראש פחוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, בני בן 5 חודשים, מגיל חודש בערך הבחנתי העדפה לצד שמאל) לא מלידה), עבדתי איתו על צד ימין והיום הוא מזיז את הראש בחופשיות לשני הצדדים. אבל בלילה הוא ממשיך לישון על צד שמאל ונהיה לו צד מעוך והראש שלו ממש נוטה כולו לימין כנראה בגלל הלחץ שנגרם. בצד שמאל נהיה לו שקע אז נוח לו יותר לשכב על הצד הזה וכל פעם שאני מעבירה לו את הראש לצד ימין הנך חוזר לשמאל. התחלתי להשכיב אותו בלילה על צד ימים לנסות להוריד את הלחץ מצד שמאל. האם זה הפיתרון? האם זה אמור לעזור? האם יש כרית או משהו שעוזרת להחזיק תינוק על צד אחד כל הלילה? תודה מראש....
6 תגובות
עמוד 1
  • תגביהי לו את המזרון בצד שמאל באזור הראש והכתף הכוונה בחלק העליון.
    תקחי מגבת תקפלי ותניחי מתחת למזרון.
    זה יגרום לו לסובב את הראש לצד השני.
    תניחי לו צעצועים רק בצד הימני.
    אלו המלצות שקיבלנו בטיפת חלב.
    בדקת שאין לו טורטיקוליס? כי במידה ויש חשוב להתחיל פיזיותרפיה כמה שיותר מוקדם.
  • אני לא מבינה בזה אבל אני יודעת שיש מקרים שעושים פיזיו'
    תתייעצי עם רופאת ילדים/התפתחות/טיפת חלב
  • נשמע שאת צריכה לטפל בהעדפה שלו ולא בראש הפחוס
    ממה שאת מתארת יש לו טורטיקוליס (חולשה של שריר הצווא בצד אחד )
    דחוף פיזיותרפיה!!כי אם לא מטפלים בזמן זה גורם לנזקים מצטברים אחרים
    גם לבן שלי היה , ראינו העדפה לצד אחד וסרוב להיות על הבטן וטיפלנו בפיזיו' אחכ הסתבר שיש לו גם גמישות יתר...

בקיצור קחי אותו לטיפת חלב ושיקבעו לך טיפול!!!
    לגבי הראש, לי אמרו שזה יסתדר אבל לינאי עדיין בצד אחד יש טיפונת יותר שטוח...לא נורא צומח השיער ולא רואים כל כך זה לא חשוב
    העיקר לטפל בכך. בהצלחה
  • כמו שהבנות אמרו לך זה ממש נשמע טרטיקוליס טיפול עם פיזיוטרפיה וזה עובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה