אולי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת לחוצה...
    ילדתי לפני 5 וחצי חודשים,והנקתי עד לפני שלושה שבועות את ביתי.
    6 שבועות אחרי הלידה התחלתי לקחת גלולות סרזט,שבהם אני לוקחת כל החודש גלולות מבלי להפסיק.
    האם בגלל שהפסקתי להניק הגלולות לא הפקטיביות יותר?
    בימים האחרונים יש לי בחילות ואני ממש בלחץ שאני שוב בהריון...
    האם זה ייתכן?
8 תגובות
עמוד 1
  • לא חושבת שהגלולות לא אפקטיביות אם הפסקת להניק, מה הקשר?
  • ניסית לעשות בדיקה ביתית?
    חזרת לקחת את הכדורים עם הנחיית רופא? כי מוזר לי לשמוע על לקיחת כדורים ללא מחזור...
    אצלי הווסת היתה לא סדירה אז גם כשלא הגיעה קיבלתי כדורים לקבל מחזור ורק אז גלולות...
    ממליצה לך להתקשר לרופא נשים שלך ולהתייעץ
    ובכל מקרה שיצא הכל לטובה
  • אני לקחתי סרזט במשך שנתיים +, שנה הראשונה הנקתי והפסקתי להניק והיה לי מאוד נוח שלא קיבלתי מחזור, הרופא אמר לי שזה די בטוח (כמובן שיש כאלה שגם עם גלולות נכנסות להריון אז אין הבטחה של 100%, אצלי זה עבד).
    רותי
  • לדעתי תתיעצי עם רופא נשים שלך!!
    את גם יכולה לעשות בדיקה ביתית..

• הפסקתי להניק והפסקתי עם הגלולות בו זמנית ואחרי מחזור ראשון אני שוב בהריון. לא היה מתוכנן ולא צפוי בכלל בגלל שבילד ראשון עתינו טיפולים. אז תבדקי לפחות בבדיקה ביתית

]
  • הסרזט אפקטיבי גם ללא הנקה. אם את חושדת קני ערכה בבית מרקחת ותבדקי. אים כמו להיות רגועה. גם לי היה הרגשה לא טובה בתקופה אחרי הלידה שלקחתי סרזט, גם אין את המחזור שירגיע אותך..
    עשיתי בדיקה ביתית ונרגעתי
  • ב"ה

לא נראה לי מאמי שזה קשור!!
    גם אני אחרי הלידה של חגי הנקתי 9 חודשים , קיבלתי מחזור באופן קבוע וכל פעם קיבלתי אחרת ,, המחזור היה משונה והגיע כל 30-41 יום ( אצלי בד"כ הוא מאוד מסודר!) אני אומנם כן נכנסתי להריון אבל מסיבה שלא לקחתי גלולות.......
    לי נראה שזה פשוט המתח שאת חושבת על זה,,
    המחזור יכול להופיע רגיל או משובש אחרי יותר זמן אין לדעת!
  • איזה מזל שאתן פה בנות... :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה