פעילות רחמית במוניטור מה זה אומר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנוץ היום חוברתי למוניטור למעקב והאחות אמרה שיש פעילות ריחמית מה זה אומר?

15 תגובות
עמוד 1
  • אני לא בטוחה אבל ייתכן שהיא התכוונה לכך שהרחם החל בפעילות לקראת לידה. השאלה כמה זמן השלב הזה נמשך?! היא לא הסבירה כלום??
  • חח לא לרופאים האלה אין סבלנות לשאלות

• לפי מה שקראתי באינטרנט זה פעילות שמתרחשת ברחם לקראת הלידה, אל תשאלי אותי מי ומה כי אין לי משוג...
  • פעילות רחמית-זה איזשהוא סוג של צירים לא מעיד על שום התקדמות מיוחדת אם זה רק "פעילות" ואים שום נתונים נוספים....
    אל תדאגי זה יגיע בסוף בעז"ה
  • זה אומר שקורה שם משהו בסגנון צירים אבל זה ממש לא צירים. זה לקראת צירים.
    בקיצור שום דבר מעניין.. חחחח

לי זה הרגיש ממש כאבי מחזור חלשים כאלה כל הזמן וזהו... ממש חלשים..
    אני רק יודעת שפעילות רחמית זה סיבה לא לתת זירוזים מסוימים (כמו פרופס) אבל כן אפשר פיטוצין. לא רלוונטי לך.
  • בקיצור שטויות חחח

• זה סוג של צירים
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• ב"ה

פעילות רחמית אכן קוראת לקראת לידה!!
    הגיוני בכל מקרה אוטוטו את יולדת,
    אבל כל עוד הכל סגור ומסוגר בלי פתיחה אין לזה משמעות!!
    גם צירים לא מעידים על כלום כך הסביר לי הרופא לקראת הלידה של חגי כל עוד הם לא גורמים לפתיחת צוואר הרחם,, ברגע שהצירים גורמים לפתיחה אז זאת נחשבת להתקדמות לקראת לידה..
  • פעילות רחמית זה סוג של צירונים שמכינים את הרחם לקראת לידה... מעבר לזה זה לא אומר כלום
    זה יכול לקחת כמה ימים ויכול לקחת גם שבוע ויותר

בכל מקרה שתהיה לך לידה קלה ובידיים מלאות!

• חח בסדר גם זה משהו לא חח

• מאמיייי
    אני כל הזמן חושבת מתי תלדי כבר חח
  • וכמה זמן לוקח בערך לכל זה לקרות?למה הערכת משקל היום ימאה 3600..

• וכמה זמן לוקח בערך לכל זה לקרות?למה הערכת משקל היום ימאה 3600..

• אני זוכרת שבהריון של הגודלה שלי עשיתי מעקב הריון עודף. והאחות במוניטור אמרה לי יש לך עוד זמןןןןן הבטן למעלה והכל סגור הרמטית. בקיצור הייתי מיואשת.
    יום וחצי לאחר מכן ילדתי בלידה מהירה, קלה ומדהימה.
    אז אי אפשר לצפות כלום כי לידה יכולה להתפתח מאוד מהר.
    טיפה סבלנות זה יגיע
  • חחחחחחחחחחחחח מסכן התינוק בסרגל אין לו כבר לאן לזוז

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה