מה קןרה לי? שאלת מחור מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני מתחילה קצת להילחץ, מצטערת אם יהיו בשאלה דימויים לא נעימים.

קצת רקע:
    הפסקתי להניק לפני חודש +, עדיין לוקחת סרזט (עוד לא הספקתי ללכת לרופא ולהחליף את הגלולות לרגילות כי גם כשילדתי את יונתן לקחתי סרזט ולא קיבלתי מחזור יותר משנה אחרי שהפסקתי להניק).

ביום שישי לפני שבועיים התחיל לי מחזור, או מה שאני חושבת שזה מחזור, ועד שחשבתי שהוא נגמר ועשיתי הפסק למקווה, יום ראשון שוב התחיל מחזור, ועד עכשיו יש לי דימום אדום (כבר ביקשתי סליחה למעלה) שכל שעתיים אני צריכה להחליף תחבושת, פשוט לא נגמר, אני לא יודעת אם זה בגלל הגלולות, אני חייבת ללכת לרופא אבל עוד לא הצלחתי להזמין תור.

למישהי זה קרה? אני חושבת שהגוף שלי משתגע!!!!!

לגיסתי קרה משהו דומה וזה היה בגלל שלקחה את הסרזט ויש שמה רק הורמון אחד ורירית הרחם שלה היה דק מאוד ודיממה שבועיים, אולי זה זה?

תודה,
    רותי
    רותי
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי הזמנים לש המחזור היו מוזרים וגם לקחתי הסרזט. .
  • ? אין לי מושג בסוג גלולות האלה ..
    להתייעץ עם רופא
  • רותי תלכי לבדוק ויפה שעה אחת קודם.
  • מחייב בדיקת רופא, וכן יש מצב שזה הגלולות האלו
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה