היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יוליה הנה קישור דרך ואלורו עשינו יש שם הסברים יותר טובים ממה שאסביר בטוח http://www.valoro.co.il/
תודה רבה
תהל תתחדשי נסיכה
איזה יופי!!!!!!!!!!! בעזרת ה' לבת שלי אני גם אעשה עגילים)))
]
שתתחדש!
תיתחדשוו גם למאיה עשינו ככה...
תתחדשו גם אני עשיתי כך לשיאל וזה מקסים
תתחדשו!
מי שמתכוונת לעשות עגילים: תמרחו "אמלה" או "דוקאין" חצי שעה לפני. זה מרדים מקומית את העור. משתמשים בזה גם לברית של תינוק בן שבוע אז לא לדאוג. מרחנו לבר והיא לא בכתה בכלל.
תתחדשו!
אני לא בעד זה מכל מיני סיבות פייס: ortal_hori
תשמרי טוב על העגילים.אנחנו איבדנן פעמיים. גם הפעם עשינו בדרך של עגילי הזהב. למזלי לא הספקתי להחליף לה לעגילים שאחותי קנתה לה ליום הולדת. באסה.. אחכה עוד כמה חודשים ונעשה שוב:(
אלה איזה קטע, ראיתי בפייס איך איבדתן?
אני בהתחלה התלבטתי אם לקנות מתברגים צמודים או חישוקים עם טיק טק בסוף הלכנו על המתברגים כי הם נורא חזקים השובבולה הצליחה להוציא??
היא לא נגעה בהן בכלל... חזרנו מהגן ולא היה עגיל.החלטתי לשים לה מהפעם הקודמת נשאר לי עגיך רפואי. היא התחילה לעשות פוזות ולא נתנה לי לגעת לה באוזן.אז אמרתי נוציא את השני לפני שיפול גם..הסתבר שהוא כבר היה על הסף כי ההברגה מאחורה כבר אבדה כניראה ונשאר רק המסמר.