אז הרגע שכל כך חיכיתי לו הגיע.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב התקשרו אלי מאסותא לבשר לי שיש הריון איזה אושררר יש ברגעים האלה שאת מבינה שהנה יום אחד זה יקרה...
    אבל לצערי אני לא יכולה למהר לשמוח מכיון שהבטא נמוכה 14.5 עכשיו אני ממש בסרטטט מה זה אומר?!? הרופא ביקש שאני יעשה שוב בדיקה ביום שישי למעקב...ויכול להיות שזה הריון צעיר מישהי מכירה הריונות שהתחילו מבטא כזאת נמוכה?!
21 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה הריונות שהתחילו מבטא נמוכה אבל כן ראיתי מישהי שכתבה לד"ר הדר שהבטא התחילה נמוכה ועלתה כל פעם קצת..
    בכל מקרה,מאחלת לך שפשוט ההיריון ממש ממש צעיר ולכן הבטא ונמוכה ושתזכי בעוד 9 חודשים לחבוק

• הנה מצאתי לך.. תראי
    הודעות - 11/03/2013 : 19:20:50
    --------------------------------------------------------------------------------
    שלום דר' !
    מחזור אחרון ב-27/1/13, הייתי צריכה לקבל ב-22/2 אחרי שלושה ימים של איחור ב-25/2 בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית (מחזור כל 27 יום כמו שעון) ויצא חיובי עוד באותו בוקר לפי חישוב שלי שבוע 4 + 1 ימים החל דימום ממש כמו מחזור, ב- 28/2 אחרי 3 ימים של דימום עם הפסקות מדי פעם עשיתי בדיקת דם ויצא ערך בטא 18 הבנתי שזהו הריון כימי מאחר ועברתי כבר שניים כאלה והמשכתי עוד לדמם עד ה-2/3, ב-5/3 עשיתי בדיקת דם נוספת כדי לבדוק אם בטא התאפסה ולהפתעתי היא עלתה ל282, אז זה לא הריון כימי אבל הערכים נמוכים (אם להשוות להריונות קודמים שלי אחרי שבוע איחור בטא מעל 1000) ב-7/3 עשיתי בדיקה נוספת ויצא 576, ב-10/3 בדיקה נוספת בטא 969 (שבוע 6), לא רואים שק הריון כי הבטא מתחת ל-1000, אני אמורה להמשיך בבדיקות בטא כל 3 ימים, אבל לדעתי ואני לא רופאה ההריון לא תקין, אני ממש בחרדה לגלות את זה מאוחר מדי כי אני לא רוצה התערבות כירוגית, שתי שאלות: 1.מה הסיכוי לדעתך באחוזים שההריון בכל זאת תקין ? ועד כמה שקשה לי לשאול 2. עד איזה שבוע ניתנים כדורים להפלה ?
    ד"ר ערן הדר
    מנהל/ת פורום
    6796 הודעות
    פורסם - 11/03/2013 : 19:52:33
    --------------------------------------------------------------------------------
    שלום רב

יש סיכוי של 50/50 שההריון תקין. אמנם קשה לאמוד זאת באחוזים אך לדעתי עוד יש סיכוי להריון תקין, אם כי קצב עליית הבתא יננו אידיאלי.
    כדאי להמשיך לעקוב וגם לעשות אולטרה-סאונד, כדי לוודא האם הריון בתוך א מחוץ לרחם בשלב ראשון ובהמשך - או לפי האולטרה-סאונד או לפי המשך מעקב הבתא - תכולי לדעת ההאם הריון תקין או לא

כדורים להפלה, כאשר ההריון אינו תקין, אפשר לתת עד שבוע 12 כך שגם את לא בלחץ של זמן.

ד"ר הדר

• ממי שלי איזה מרגשששש לשמוע שיש תקווה לפי מייטב ידיעתי הבטא קצת נמוכה אבל באמת אוליי מדובר בהריון צעיר גם אני מטופלת באסותא ומבטא 10 הם מתייחסים לזה כהריון ממי מאחלת לך שביום שישי הבטא תשולש איזה כייף ממי מחזיקה לך אצבעות אוהבתתתתתת!!!!!
  • תודההה רבה בנות עזרתם לי כמה שיכולתן נשאר לחכות לבדיקת בטא הבאה ואיי אני כל כך מפחדת להתאכזב....מקווה שזה הריון צעיר היה לי דימום ביום ה9 לאחר ההחזרה אבל ממש קצת ואני עכשיו עם תמיכה הורמונלית ואין דמומים....
  • תודההה רבה בנות עזרתם לי כמה שיכולתן נשאר לחכות לבדיקת בטא הבאה ואיי אני כל כך מפחדת להתאכזב....מקווה שזה הריון צעיר היה לי דימום ביום ה9 לאחר ההחזרה אבל ממש קצת ואני עכשיו עם תמיכה הורמונלית ואין דמומים....
  • יאווו...
    מאחלת לך בהצלחה!!!
    יש לי הרגשה שהכל יהיה בסדר
  • היי מותק ,,
    איזה כייף ! מזל טוב .. מקווה שבטא תעלה בקצב מסחרר ..
    אם זכור לי נכון היה לך סבב של מוקפאים ?
    בהצלחה ..
  • תודהה כן זה המוקפאים האחרונים אוף עם המתח הזה עכשיו!!!
  • תודהה כן זה המוקפאים האחרונים אוף עם המתח הזה עכשיו!!!
  • בס"ד

בבן שלי התחלתי בבטא 33 אחרי 3 ימים לאיחור , ובהריון העכשווי ב19 ביום שהייתי צריכה לקבל אז אל דאגה אמונה אמונה ואמונה ה' יעזור שתתעגלי ותשמחי באוצר שה' נתן לך בשורות טובות תעדכני

• מחזיקה אצבעות

Boten
  • ממי שלי איזה אושר!!! אני יכולה לספר לך שממש עכשיו חברה שלי התחילה הריון עם בטא מאד נמוכה שהולכת ועולה כל יומיים!!!! בהצלחה ומזל טוב!

• ואיי תודה רבה על העידוד בנות אני יעדכן בטח כבר ביום ראשון תחזיקו לי אצבעות
    אוף עד שעברו ה12 יום עכשיו אני צריכה לחכות עוד כמה ימים ועוד במתח!
  • נופי מזל -טוב מותק , תחשבי חיובי , אני מאמינה שבטא תעלה והכל יהיה בסדר.

/]
  • זה דיי תלוי כל אחת בגוף שלה אי אפשר לדעת למשל אני בטא בכמה ימים של איחור 1400 ויש כאלה שיוכולות להיות 100/25 אין חוקים ואין כללים כמו שלא כולן יולדות באותו שבוע ..
    שיהיה במזל טוב ובהצלחה בהמשך

• מזל טוב מתוקה , שיהיה הריון קל ותקין
  • בשעה טובה מותק

• תודהה רבה בנותתת בעזרת השם אצלכן בשורות טובות
  • קודם כל לחשוב חיובי!!
  • בשעה טובה!
    שימשיך קל ותקין
  • נופי היקרה
    אני כל כך שמחה בישבילך
    אני מחזיקה עבורך אצבעות שהבטא תכפיל את עצמה כמו שצריך!!!!

תעדכני ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה