בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה לקנות בגדים ראשונים
    ואני לא זוכרת אחריי כמה זמן
    עוברים ל0-3 אני לא רוצה לקנות
    סתם הרבה nb
9 תגובות
עמוד 1
  • NB זה בידיוק 0-3 חודשים כל חברה קוראת לזה או כך או כך.
    ]
  • גם כל חברה הגודל מעט שונה... שילב מאוד גדולים .. רק לפני שבועיים החלפתי את ה NBC ב 0-3 שלהם לעומת זאת בקרטרס הם לא תמיד ארוכים אז ה nb באורך בערך בגיל חודש כבר היה קטן ועברתי ל 0-3..
    אני מציעה לך לקנות 3 בגדי גוף מעטפת ו 3 רגליות ולהמתין לאחרי הלידה כי בבית החולים במילא הם מלבישים אותו בבגדים שלהם... ואז תראי איזה מידה הכי טובה. ותשלחי את אמא/ בעל לקנות בהתאם.

• אני אגיד לך תאמת לא כדאי לך לקנות הרבה 0-3.
    אני מגיל חודש וחצי שמתי לבת שלי 3-6 כי האפס היה קטן עליה כבר. והיא לא נולדה גדולה היא נולדה 3 קילו.
    0-3 זה לפגים. :/ זה ממש מהר ניהיה קטן וחראם על הכסף
  • לידר ענתה לך מצויין....

עוד משהו בבגדים של שילב יד פירוט של המידה לפי האורך אז זה נוח לקנות שם.
    אני בקושי השתמשתי ב NB... הם גדלים ממש מהר 555

• אני קניתי 0-3 כי בלי עין הרע איילה נולדה 3.5 ק"ג של אושר ושמחה, אז לא היה שווה לי לקנות NB ולהחליף אחרי כשבועיים

• צריך לראות את הבגד
    לי היו NB שהחזיקו עד 4 חודשים פשוט כי הם היו גדולים
    ו 0-3 שהייתי צריכה לאפסן כבר בגיל חודשיים

העיקר שיהיה בקלות

• תודה:)
  • המידות ממש שונות, NB זה ממש פיצי! הגדולות שלי נולדו פחות מ-3 קילו אז זה התאים להן יותר, השלישית נודלה 3.5 ובכלל לא נהנתה מהמידה הזו, מסרתי הכל לתרומה. חבל
    פייס: ortal_hori

• אל תשכחי שמקבלים הרבה מתנות שרובן בגדים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה