סיווטטטטטטטטטטט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאושפזת עם צירים למה זה לא נגמר למה????

21 תגובות
עמוד 1
  • מבינה לליבך מאווווווווווווד....
    תחזיקי עוד טיפה...
  • מאחלת שייגמר מהר ובשלום.. רק עוד כמה שבועות ואז אפשר לצאת
    עדכני!

באהבה,
    כרמל.
  • אוישש .. מקווה שהצירים יפסקו כמה שיותר מהר

• היי אז עדיין יש צירים אבל לא בתדירות גבוהה מחכים למחר לעוד מוניטור ואז יחליטו אם לשחרר
    זאת הפעם הראשונה בחיי שלא ראיתי את הילדה שלי
  • מאמי תהיי חזקה..
    הכל לטובה

• יש חדש? איך את מרגישה?

• ייגמר? את רק בשבוע 33 - תחזיקי מעמד!!

עדייף שלא תהיה לידה עכשיו, מאמי
    פייס: ortal_hori

• מחבקת

• איך את?
  • בוכה הרבה ומחכה לרופאים

• פייס: ortal_hori

• תרגישי טוב מותק....
    הלוואי ויסתיים מהר

• היי מותק, מבינה אותך טוב מאוד..... בפעם קודמת ילדתי ב 32+4 בלי שום הודעה מוקדמת, נכון שזה מאוד מלחיץ, אבל בסוף הכל מסתדר!!! הכל יהיה בסדר

• תיהיי חזקה

• שלום יקירה,

אני ממש מזדהה איתך לצערי גם אני עם צירים מוקדמים וזה בהחלט לא קל.

אני הייתי מאושפזת בשבוע שעבר ולא היה פשוט להיות רחוקה מהילדים שלי
  • אז עדכון הייתי באולטרסאונד רצה באמת לראות שזו שיליית פתח, נתן רמז שאני ישאר עד החיה ואין מצב אמרתי לו מצידי כל יום לבוא לביקורת. אז אמר לי שאני יצטרך מעקב צמוד ביום ראשון כבר לבוא עוד פעם לביקורת. לא פעילות רק לנוח ושאני יצטרך לחתום שאני רוצה להשתחרר אמרתי לו שאני מסכימה אל אני יהיה כאן עוד דקה אני פשוט משתגעת אי אפשר 3 שבועות לבכות. אלוהים ישמור עליי ואני יהיה עירנית הרבה יותר. נקווה לטוב
  • תקשיבי נכון שזה לא פשוט וקשה אבל אולי באמת כדאי לך לשקול להישאר כמו שהם ממליצים
    למשל את חברה שלי החליטו בשבוע 35 ליילד ממש תוך שעה כי החליטו שיש סיכון והורידו אותו לחדר לידה !
    והיא הייתה מאושפזת משבוע 32
    אולי בכל זאת כדאי
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• מבינה אותך כי גם לי זה קרה וזה בהחלט מאוד מעצבן..אבל כמו כל דבר בחיים גם זה יעבור! לא נשאר לך הרבה
  • מבינה לליבך
    עברתי את אותה תקופה סיוטית בהריון הראשון
    תחזיקי מעמד הכל שווה את זה
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה