-
אולי אפשר להאריך את השכירות של העריסה? זה כבר צפוף לה שם?
אם היא עוד יכולה להמשיך בעריסה - אולי אפשר למשוך ככה עוד כמה חודשים ואז לקנות באמת מיטת מעבר...
נראה לי באמת קצת חבל לקנות עוד מיטת תינוק אם את אומרת שהוא עוד מעט בשל למיטת מעבר.
יש עוד אופציה, לקנות מיד2 או להשיג ממישהו עוד מיטת תינוק ואז למכור אותה בחזרה עוד כמה חודשים ולקנות מיטת מעבר.
-
בטח את לא מכירה אותי , אני יותר בהורים מדי פעם גם קוראת פה, אגב תהל שם מהמם כמובן
-
לא צפוף לתהל בעריסה
היא די גדולה ומרווחת אבל לא בטיחותית
יותר משלושה חודשים...
כך כתוב עליה וכך גם נאמר לנו ביד שרה
היא די קלילה ולא אקח את הסיכון שתהל תיפול לי פתאום
תודה על העצות מותק
-
אמא של אוראל ותהל תודה
העלת נקודה למחשבה
אחלה אלטרנטיבה לאופציה חלופית
-
זה בסדר להשאיר עוד קצת בעריסה, במיוחד אם היא קטנטונת בגודל.
ואגב, אפשר להעביר למיטת מעבר.. יש לקנות בהום סנטר מעקה של כתר שממשיך את המעקה של המיטת מעבר ואז את "מכתרת" את כל המיטה במעקה
למרות שאני לא אוהבת מיטת מעבר, ישר קניתי מיטת ילדים עם מיטה נפתחת והכל
-
ועוד אגב,
-
אני במקומך כן הייתי רוכשת מיטת תינוק
כי הקטע שנהוראי באמת עוד קטנצ'יק.....
לנו גם היתה עריסה של יד שרה לאלעזר הלל
ויום אחד היא פשוט נישברה...
אז העברנו אותו כבר למיטת תינוק שלו....
-
חבל לשלם הרבה כסף - תקני מיד 2 או אפילו אולי מישהו מוסר באתר אגורה ...באמת הוצאה שלא צריכה להיות יותר מ 300 ש"ח
-
-
בס"ד
שירה יש לך באמת אפשרות של להשכיר ממקום אחר כמו שהבנות ציינו לך ואני לא חושבת שיד שרה תגביל אותך, אולי יש להם פתרון תתקשרי לברר על הארכה
אני העברתי את נחמן מאיר למיטת נוער נפתחת עם מגן מיטה (ובלילה אני פותחת את המיטה עד הארון ככה שגם אם הוא נופל זה על עוד מיטה ) בגיל שנה ושמונה .אבל אצלנו בבית החדרים צמודים ובעלי עשה שער עם סוגר רציני שגם אם הילד קם בלילה הוא יכול מקסימום לבוא לחדר שלנו הכי הרבה לא לצאת לסלון ואפילו לא למקלחת אבל כל בית הוא שונה רק הבאתי רעיון שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
-
אני לקחתי מיד שרה לחצי שנה
תתקשרי ותאריכי, הם ממש לא עושים בעיות
-
היי הם בא לך אני יכולה להשאיל לך את המיטת תינוק שלנו בנתיים אין בה שימוש..
-
בנות תודה רבה
בעצתכן מצאתי מיטת תינוק להשכרה ב-20 ש"ח לחודש
מעריסות השחר
נקנה מצעים יפים ונסתדר לעוד כמה חודשים
אתן מדהימות. תודה
-
מה עם לול?
-
אויש מצאת פיתרון מעולה!!!
גם אני הייתי מחפשת את הפיתרון הזה. נהוראי עדיין קטן למעבר לדעתי
פייס: ortal_hori