שמישהי תסביר לי קצת על החיתולים בבקשההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה ההבדלים בין כל החיתולים???????.

הבנתי שיש מותגים שונים ומידות שונות אבל עכשיו אני רואה שבאותו מותג יש את המידה ניו בורן בכמה סוגים ואני כבר מבולבלת!!!!

לדוגמא: חברת פמפרס יש לה חיתולי פרמיום קר ויש סתפ פמפרס. הבדל של כמה שקלים בודדים אבל חבילה של פרמיום קר קטן ב10 חיתולים.
    הסבר לחסרת ניסיון פלייייייז

8 תגובות
עמוד 1
  • כן מאמי בכיף

יש כמה חברות של חיתולים, בינהם טיטולים והאגיס- שניהם של חברת חוגלה
    ופמפרס, ועוד כמה שמות קטנים יותר
    בכל חברה יש כמה מידות, לפי משקל התינוק בד"כ או הגיל, או מה שמסתדר לו:)

בעיקרון זה תלוי בעיקר אם הילד לא רגיש לאיזשהוא חיתול, מה יותר נוח, לאמא ולילד, לא נוזל וגם בכיס
  • אני לא יכולה להגיד לך מה ההבדלים, אבל מה שמשותף זה שהכל הולך לפח
  • אנחנו בעיקר עם טיטולים כי זה חיתול טוב שלא נוזל ממנו לילד אין רגישות אליו והוא הכי זול. מתי שיש מבצע-קונים

• יש כמה ניו בורן של אותה חברה לדוגמא בהאגיס ניו בורן 1 או ניו בורן 2. המשקלים שונים לתינוקות קטנים יותר או גדולים יותר והטיטול עשוי רק מכותנה

ההבדל העיקרי בין האגיס לפמפרס זה שהאגיס יוצר עבה ופחות גמיש ולנו זה הכי התאים כי חורף והוא קטן.. בפמפרס זה קצת נזל לנו.. אז התמדנו עם האגיס אנחנו מרוצים.... לא זול.. משתדלים לקנות כל פעם כמה שיש מבצע

• אני בדיוק כמו לידר.
    ניסיתי פמפרס ונזל כמה פעמים... עברתי להאגיס ומחפשת מבצעים הרבה וכשמוצאת מבצע משתלם קונה אספקה.
  • בחבילות מתנה ליולדת של סופר פארם נראה לי ,יש כמה חיתולים להתנסות, ובכלל את יכולה
    ליצור קשר עם כל החברות ולבקש דוגמיות חיתולים...
    ואז את מנסה הכל וקונה מה שמתאים לך.
    עצה הגיונית לקניה עיוורת: להתחיל מההכי זול. אם מתאים- חסכת.
    אם לא, נגיד אם עושה בעיות עור , או כל סיבה אחרת, עוברים למה שיותר יקר, והלאה בהדרגה.
  • אל תקני עדיין כלום!! חבל! הניו בורן לפעמים כזה פיצי שאחרי שבוע כבר קטן על הבייבי!

אני בעד האגיס לחודש-חודשיים הראשונים, מתה עליהם
    פייס: ortal_hori

• אז מנקודת מבט שלי :
    מפמרס פרימיום (הלבנים) ומפמפרס אקטיב בייבי ( הירוקים) הכי טובים שיש.
    בירוקים יש יותר יחידות , הירוקים נחשבים כסופגים טובים יותר ודי מיועדים ללילה, יש להם טיפה ריח כשהם ספוגים בפיפי, הלבנים מעולים להם דווקא אין ריח כשהם ספוגים בפיפי- אני מאוד אוהבת את הטיטולים כי הם דקים וסופגים טוב.

לגבי האגיס : יש את הכותנה אורגנית שזה ממש טוב כשהם ממש קטנים אם חלילה יש אלרגיות או משהו בסגנון, יש את הפרידום פלוס ויש את הבנים והבנות שהספיגה שלהם מכוונת לפי כיוון הפיפי- אני פחות אוהבת אותם כי הם ממש עבים לטעמי אם כי הייתה תקופה שהשתמשתי בהם כי דווקא בהם הקקי הנוזלי ברח פחות, אך ברגע שנהיה יותר גושי חזרתי מהר מאוד למפמפרס.

שאר החיתולים ....אני לא מתחברת ...חמותי קנתה פעם אחת טיטולים ואחרי 2 טיטולים היה לאיתן שפשפת בבולבול ומיד הפסקתי להשתמש כי גם כשהגעתי לרופא חששותי התאמתו והוא אמר שיתכן שזה מטיטולים ואם החלפתי במקרה סוג טיטול ואז ישר הפסקתי להשתמש.
    לגבי שאר החברות כמו בייבי סיטר אז השתמשתי בכל מיני דוגמיות ולא התחברתי, הבייבי סיטר דומים מאוד לטיטולים.
    לדעתי הם מאוד עבים .

אני לא אוהבת את הטיטולים העבים כי הם ממש מחממים את כל האזור ובקיץ במיוחד גורמים יותר להזעה.

לגבי מידות תקחי לפי ק"ג.

הלן
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה