להעביר את נמרוד לחדר משלו, אשמח לדעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי הרבה שהדרך הטובה ביותר זה קודם כל להיות איתו בחדר בזמני עירנות ואז לתת לו שנת יום במיטה שלו ואז לילה בהדרגה..

הבעיה העיקרית שמשפצים את הדירה לידנו ובמהלך היום אני לא רוצה להשכיב אותו לישון שם כי פתאום קודחים ועושים רעש....

מה דעתכן? לחכות שיסיימו או את שנת היום לשים בלול בסלון ובלילה בכל זאת במיטה שלו?

איך אתן העברתם חדר?

7 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו כן הרגלנו את נהוראי לישון צהריים במיטה שלו
    רק בגלל שהיא שווה משהו
    והעריסה שהייתה לידי בלילה הייתה מעפנה

• אני בעד
    פייס: ortal_hori

• להעביר למיטה שלו בחדר שלו זה מעולה .
    וככל שהילג יותר קטן זה יותר טוב . למרות ש.. זה קשה לנו בתור אמהות..... אבל זה טוב גם בשבילם וגם בשבילנו .
    לדעתי כדאי לחכות שיסיימו לשפץ
    כי אני חושבת שכן חשוב שהוא יחווה את החדר והמיטה ביום ובשנת היום וגם בלילה ולא להבדיל בים השניים
    עדיף שזה יילך חלק ובטוח מאשר מהר ומקרטע

• חושבת כמו מיכלי

• היי לידר

אני שמתי בצהריים כמה פעמים
    ואז בלילות ....

מגיל 3 חודשים התחלתי
    כמובן עם בייבי סנס וווקי טוקי
    פולניהההההההה
  • היי לידר,
    מיכלי כבר בחדר של מיקה מגיל שלושה שבועות
    אני נהנית מכל רגע
    תחושת ההקלה היא אדירה,
    בעלי ואני קיבלנו חזרה את החדר שלנו, את הפרטיות שלנו.

בגלל המורכבות בשנה האחרונה עם מיקה
    (שהיא הייתה גרה רוב השבוע אצל ההורים שלי),
    היא הייתה איתנו בחדר עד גיל 7 חודשים
    בדיעבד זו הייתה טעות לכולנו.

עכשיו לכל אחד יש את הפינה שלו בשינה.

ממליצה להעביר את נימי לחדר משלו (אפילו אם קודחים בלילות - מתרגלים)
  • תראי, ממה שאני קראתי וממה שאני שומעת מחברות טובות, בחודשים הראשונים מאד מומלץ שהילד ישאר איתך. צמוד אליך.

למה?
    לא רק בגלל שזה מעניק לו ביטחון ורוגע, אלא כי בחודשים הראשונים, המערכת החיסונית שלהם מתפתחת כתוצאה ממגע עם העור של האם, מהריח שלה, דפיקות הלב שלה (גם כשהם ישנים) משפיעים על קצב הלב שלהם.
    יש סימביוזה מאד ברורה וחד משמעית (על אף שהיא נסתרת מהעין) בין התינוק לאימו.

זה נכון שאנחנו רגילים לחשוב עליהם במובן של להקנות להם הרגלים טובים ועצמאות. אבל חשוב מאד לדעת שבגיל הזה הם לא זקוקים לעצמאות אלא להיפך. הם מאד תלותיים ודווקא המענה לתלות הזו, הוא מה שמעניק להם את התנאים האופטימליים הדרושים להתפתחות שלהם.

תחשבי על זה כמו גורים בטבע. אנחנו לא רואים אף יונק בטבע שאמא שלו מעבירה אותו לחדר אחר בינקותו. הם תמיד ישנים צמוד צמוד לאמא.

אם באמת את מעוניינת לקרוא על זה עוד, תקראי את הספר "עיקרון הרצף"
    מקווה שעזרתי.
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%A3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה