-
הי מאמי. אני לא הייתי נוסעת....אני פחדנית
פייס: ortal_hori
-
לא חושבת שאמורה להיות בעיה עם זה. רק תשתדלי לא להתאמץ יותר מידי
-
עד כמה שידוע לי מחברות, אחרי מי שפיר רצוי להיות במנוחה יום-יומיים, לא להתאמץ יותר מדי, לא להרים דברים כבדים וכאלה...
לפעמים מרגישים קצת כאב באזור הדקירה...
-
גם אני לא חושבת שיש מה לעשות את הבדיקה אם הכל תקין. אבל לצערי הרב זה לא המצב
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
ליאתי, אני לא הייתי נוסעת נסיעה כזאת ארוכה.
ההמלצה היא יומיים להיות במנוחה מוחלטת.
אני הרגשתי קצת מיחושים בימים שלאחר הבדיקה וממש השתדלתי לא לזוז.
אורטל,
אני חייבת לכתוב לך משהו.
ההחלטה על הבדיקה הזאת, לפחות אצלי, היתה מלווה בהמון חרדות גם ככה. תגובות כמו התגובה שלך ממש לא "תורמות" בלשון המעטה לתחושת ה"נינוחות" של לפני הבדיקה.
את כתבת גם לי הערה דומה ולדעתי זה ממש לא במקום. קצת רגישות...
-
אמרתי לך את דעתי
אני חושבת שעדיף להמנע מהנסיעה הזאת יום אחרי הבדיקה
נכון זה מבאס אבל זה "כולה" ערב חג... יש את החג השני - וממש לא שווה לקחת סיכונים בשביל שעתיים ארוחת ערב.
אבל אם את מעדיפה לשאול רופא אז תשאלי
-
קודם כל תודה על התגובות בנות
באהבה, ליאת.
-
ליאתושש
-
ליאת- ראשית אני מאחלת לך הצלחה רבה בבדיקה, שמרי על עצמך, נוחי הרבה וכמו שציינת- לגבי הנסיעה- תנהגי לפי הוראות הרופא.
אורטל- חייבת להצטרף לדבריה של אלינור. הלא ברור לך שליאת, שהיא בחורה עם ראש על הכתפיים,יודעת בדיוק מהי בדיקת מי שפיר, מה הסיכונים שלה, מה ההשלכות שלה ומשום כך- אם היתה יכולה להימנע ממנה- היתה בוודאי נמנעת.
אז כשאלינור רושמת לך שעבור בחורות שהחליטו לבצע את הבדיקה, המשפט הקודם שלך מעמיס רגשית ויוצר חששות, את עוד מוסיפה שמן למדורה ורושמת שחברה שלך מתה מהבדיקה?!
-
רשמתי כמעט, תקראי ואז תצאי עליי....חסרים מקרים יותר קשים מזה??
זכותי לומר את דעתי כמו שכולן פה אמרות את דעתן על כל מיני נושאים אחרים. לא תקפתי ולא קיללתי והוספתי גם את הסמיילי הזה
-
לדעתי,אם את מדברת רק על נסיעה ושם לא תהיי פעילה, אלא במצב ישיבה ולא תפני את השולחן, תעשי כלים וכאלה, לא נראה לי שיש בעיה, (אולי תחשבו לישון שם). תשאלי את הרופא שאת עושה אצלו. אני אחרי הבדיקה נסעתי בחזרה הביתה ארבעים דקות...אני גם מניחה שאת עושה את הבדיקה בבוקר ככה שיעברו יותר מ-24 שעות...בקיצור תלכי עם הלב! בהצלחה רבה! נ.ב. חשוב לשתות הרבה אחרי הבדיקה (למשך היום)...
-
לא התכוונתי לפנות את השולחן או לשטוף כלים. חוץ מזה גם אם אני ארצה, נראה לכן שהאמא והסבתא הפולניות שלי יתנו לי חחח
באהבה, ליאת.
-
ליאת מתוקה- אם הבדיקה היא יום וחצי לפני ערב חג וההמלצה היא לנוח יום יומיים נראה לי שאת יכולה ללכת- את תמיד יכולה לשכב לנוח באחד החדרים אם תצטרכי. ובאמת הכי טוב שתתיעצי עם הרופא ליתר בטחון.
והכי הכי חשוב- מאחלת שתקבלי בשורות טובות במהרה ב״ה
-
לי הרופא אמר שאני יכולה ללכת לעבודה למחרת.
אני חושבת שאין בעיה.
אורטל אני גם לושבת שאין טעם להביע דעה כזאת.
יש בנות שמתיעצות ושואלות אם כדאי ואז אפשר להגיד שאת נגד אבל יש מקרים כמו כאן שלא ממש משנה מה דעתך בעניין.
זה כמו בעיניין ההפלות או ניתוח קיסרי, אם מישהי שואלת אם לעשות או לא אפשר להגיד שאת נגד אבל אם משהי החליטה כבר ורק שואלת כמה זמן מנוחה או אם זה כואב אז זה לא משנה אם את בעד או נגד.
ודבר אחרון, הסיכוי הגבוה שיקרה משהו בבדיקה גם היה גבוה לפני 20 שנה ועכשיו הסכנה היא כמו בניתוח רגיל.
-
בהצלחה בבדיקה
-
אבל אורטל פה ספציפית לדעתי להביע דעה זאת זה לא רלוונטי
ליאת לא עושה את הבדיקה כי מתחשק לה משעמם לה בא לה
היא עושה כי היא חייבת
כי היא אחראית לעתיד של המשפחה שלה
זה כמו שלפני ההיפוך שלך הייתי באה ואומרת שלדעתי את אגואיסטית שמעדיפה לקחת סיכון על העוברית ועל חייך מאשר חס ושלום לעבור קיסרי
ועוד הייתי ווסיפה את הסיפור על זאת שהיתה איתי בבית חולים שבזמן היפוך היה צניחה של חבל הטבור והיא והתינוקת כמעט איבדו את חייהן- זה היה אפילו ײַותר רלוונטי מהסיפור שלך אבל בררתי מילים!!!!
תפסיקי להתעקש תגלי בגרות קצת טאקט תתנצלי אם הפחדת שלא לצורך ותזרמו הלאה
-
יום וחצי לדעתי זה מספיק
מה גם שאת נחה ולא עושה מטלות מיוחדות
לדעתי אפשר לנסוע
הכי חשוב מאחלת לך שזה יהיה מאחורייך והבדיקות יצאו תקינות
[/center]
-
סיוון
-
הקשר בין מחט לתחת זה החוסר טאקט שלך
למהלספר לבחורה שעומדת לעבור מי שפיר כי היא חייבת לעבור על חברה שלך שכמעט מתה מזה?????
חבל מאוד שאתלא פותחת קצת תאים אפורים כדי להבין את זה
בקיצור ליאת יש דברים שלא שווים קריאה או יחס... למרות שמהכרותי איתך את גם לא נותנת לזה יותר מדי יחס
-
ליאת לא התייחסה לזה, אלינור זו שפתחה את זה את המשכת...
היא ענתה לי בדיוק לשאלה ששאלתי וקיבלתי את דעתה וגם איחלתי לה בהצלחה. בניגוד אלייך.
אני חושבת שמיציתי -אין טעם להמשך לענות לך כי את פשוט לא מבינה אותי.
[email protected]
-
אורטל, ממש לא "יצאתי עלייך..." תאמיני לי שאם הייתי עושה את זה- הייתי "נשמעת" אחרת לחלוטין..
-
ליאתי שיהיה לך בהצלחה בבדיקה
ובשורות טובות