היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה מסביר למה אני לא-אוהבת להיות מעורבת בפייסבוק shira
16 תגובות
עמוד 1
לגבי הנקודה אני לא בטוחה אבל יש אפש/רות להכניס אותה לקבוצה ובהגדרות האלבומים והפוסטים שלך שהיא לא תוכל להיכנס לכלום.
תאשרי ותחסמי אותה.. יש משהו בהגדרות של הפרטיות למרות שאני חושבת שלא הייתי מאשרת לה חברות. מה כבר היא יכולה לעשות?
נשיקות
פשוט לא לאשר אותה תמיד אפשר להגיד שאת פשוט לא פעילה בפייסבוק ואין לך זמן להכנס לשם -חבל בכלל על הכאב ראש הזה לשנות הגדרות וכו'. וכן יש אופציה כזו בצ'אט להיות לא זמינה רק בשבילה .
את גם יכולה לאשר, היא תראה שהסכמת ואחרי כמה שעות למחוק, על זה היא לא מקבלת הודעה ואולי לא תשים לב. מקסימום תחשוב ״תקלה״
תגידי שאת כמעט ולא נכנסת לפייס ולא ראית...
אם תגיד לך, אז תאשרי אותה ואחרי כמה ימים תמחקי ב"טעות"
אל תרגישי לא נעים. פשוט אל תאשרי אותה... אם במקרה, אבל ממש במקרה, תפגשי אותה ברחוב והיא תשאל למה? (סיכוי קלוש) תמיד את יכולה לומר שלא ראית את הבקשה. גם לי יש כמה בודדים שמציעים לי חברות פעם אחר פעם ואני פשוט לא מאשרת. לא רוצה אותם כחברים. שיקפצו.
תתעלמי מהבקשה שלה אחרי כמה זמן שאת לא מאשרת היא נמחקת מרשימת המבקשים חברות. ובכלל את לא חייבת לה כלום, אז מה אם תיפגשי אותה בעתיד היא לא חברה שלך או בת משפחה סתם מישהי מהשכונה.
לדעתי אל תאשרי אותה
יקירה, את לא חייבת לאשר. כמו שאמרו לך, מה היא כבר תעשה?
אבל את יכולה כן לאשר ולהגביל אותה מאוד - לא לתת לה הרשאות לאלבומים, לא לרשימת החברים שלך ואפילו לא לראות סטטוסים שלך.
על תאשרי ואם היא תשאל תגידי לה שבכלל לא ראית הצעת חברות ממנה [/center]
ברור שלא הייתי מאשרת! למה? אם את לא "מחבבת" אותה אז אל תאשרי.
מסכימה עם ענבל פייס: ortal_hori
יקירה, אם את לא מחבבת מישהי/ו זוכתך המלאה לא לאשר בפייסבוק, אני עשיתי את זה מיליוני פעמים, וכן נתקלתי באנשים האלה מלא פעמים, ואמרו לי שלחתי לך בקשה למה לא אישרת? ואני אומרת כי לא ראיתי האמת, לא הייתי כ"כ בפייסבוק... לא נעים הלך הביתה...