אני יודעת שאין בזה חוקים אבל אני מזה בלחץ בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ככה קודם כל הסרגל שלי כאן מראה שהתאריך שלי זה ה 17 אבל בתכלס התאריך הוא 19..זה כמה ימים לפני פסח..אני מתה כבר לפגוש אותו נכון..אבל אני מתה מפחד שזה יקרה בערב פסח

14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל את לא תהיי לבד בבית חולים אין סיבה שבעלך לא ייהנה איתך עם כל הכבוד לחג ..
    ואני בטוחה שגם אמא שלך תצטרף
  • כאילו אני לא יודעת במה זה תלוי אבל אם זה תלוי בביוץ אז הוא בטוח היה מוקדם כי ביום האיחור הבטא כבר היתה 1500 ובאותו יום גם נראה שק הריון..

• בעלי אמר שהוא יהיה איתי אבל זה לא אפשרי אנחנו שומרים חג ואני לא יתן לו להיתקע איתי בבית חולים יומיים שלמים חוץ מזה איפה הוא יישן?..לא נותנים שם מיטות למלווים אוףף

• דווקא מרגש ללדת בערב פסח!
    תחילת השנה היהודית
  • כיוון שאין לך באמת שליטה על זה..
    פשוט תגידי לעצמך שזה יקרה בזמן שהכי טוב. הכי טוב לתינוק זה גם הכי טוב לך ולבעלך, בלי להתחשבן עם דברים שאין לך יכולת באמת לשלוט בהם.
    פיקוח נפש דוחה שבת, זה ידוע.
    פשוט תסמכי על הבייבי שלך ועל הגוף שלך שכשהוא יהיה מוכן, זה יקרה.

חבל להדאיג ולהלחיץ את עצמך בדברים מיותרים.
  • אף אחד לא יכול לחזות מתי זה יקרה
    אבל שזה יקרה תתמודדו עם זה.. בסך הכל זה לא כזה נורא..
    תסתכלי על זה כחוויה

לידה קלה
  • אני לפעמים נרגעת..אמרתי לבעלי שאני אישית דיי רגועה חוץ מהקטע של פסח
    אבל מה שיותר מכניס ללחץ
    טלפוניםם בלי הפסקה כל טלפון שלא עונים ישר מתקשרים לבית כי חושבים שילדתי אמא שלי מתקשרת אחים שלי בלחץ לבוא לראות אותי הגיסות אומרות ששיגעו אותם בשכונה משאלות
    ואווו ואוו איזה עצבים זה פשוטט בחיי אם לא כל זה נראה לי היתי מושכת בשקט עד שבוע 42 אבל זה באמת באמת מציק לפני כמה ימים יצאתי החוצה ובת דודה של בעלי וחברות שלה הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח מה עוד לא ידלת????[:0 אני כבר מרגישה שמשהו לא בסדר
    טוב לשים פס לא להתייחס אבל מתישהוא בא לך כבר להתפוצץ ולהגיד להם מה אכפת לכם לעזזל!!!ובעלי כפרה עליו בכלל לא בלחץ!!הוא אפילו לא יודע מתי התלמ שלי הוא לא מציק לי הוא יודע שכשזה יבוא זה הזמן..פוו היתי חייבת לפרוק

• הכי טבעי מה שאת מרגישה יקירה
    וזה יבוא בעיתו ובזמנו
    בע״ה הוא יבוא בזמן שיהיה לך הכי נוח

ותחשבי על זה ככה- הכי הרבה עוד שבועיים את תיפגשי איתו!!!
    כיף לךךךךךךךךךךךך
  • יש לך עוד שבוע. זה הרבה זמן אי אפשר לדעת כלום
    פייס: ortal_hori

• אה ודרך אגב שומרים לא שומרים לידה זה פיקוח נפש. אמא שלי דליה והיתה איתי ל השבת בבית חולים כשילדתי בשישי בלילה, אז יאללה עם התירוצים
    פייס: ortal_hori

• קודם כל, תכיני את עצמך שזה יגיע ברגע הכי נכון עבורך ועבור תינוקך וכך יהיה

• תאמיני לי שאחרי הלידה לא תרצי לראות אף אחד- רק את, התינוקת ובעלך וכמובן לישון הרבה כי מחכים לך חיים חדשים ומאתגרים אחרי שתצאי מבית יולדות. בבית יולדות אין רגע דל- תמיד יש מה לעשות בזמן הזה- דווקא כדאי לך שקט ומנוחה!!!

• קודם כל: להירגע!
  • הכל לטובה מאמוש... כשזה צריך לקרות זה יקרה וברור שלא תהיי לבד!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה