תופעה מוזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אחרי שהחזרתי את ליעד מהגן שמתי לב שהוא הולך לקיר , מקלף אותו ומכניס לפה לנסות לאכול..
    עכשיו בעבר שמעתי שילדים שחסר להם סידן עושים את זה, אבל אני לא בטוחה אם זה באמת ככה או שסתם פרמיטיבים המציאו את זה..
    מה עושים?? אני משערת לעצמי שלא נותנים לו לאכול את זה, נכון?
5 תגובות
עמוד 1
  • לא תקין ולא אמור לקרות. יכול להעיד על חוסר ברזל בדם (אנמיה).
    תקחי אותו לבדיקות דם...

ציטוט של אחת התופעות של חוסר ברזל- "חוסר תאבון (העדפה לאכילת גיר, סיד, עפרונות)."

http://www.laniado.org.il/medical-departments/children/index.php?option=com_content&view=article&id=123:2009-07-15-19-39-29&catid=45

• שלום לך
    זה מה שאני עשיתי בילדותי
    וגם אבא שלי... וסיפרתי על זה פה
    וזה מה שקורה לי בהריוןן

חוסר בסידן / ברזל או שניהם ביחד
    בדיקות דם תעשי לו תראי שאין חוסרים .

תכלס זה לא כזה נורא אז לא להילחץ
    פשוט תאמרי לו לא ותתני לו משהו לבן אחר במקום ... גבנצ או מעדן

• היי מאמוש

זה חוסר בסידן בטוח

הרופאה אמרה לחמותי שזה חוסר סידן כי גם לה היה...

תעשו בדיקות דם

• אח שלי היה חופר בקיר עם כף ואוכל... ואגב גם בעלי חיים עושים את זה, כשיש להם מחסור בסידן, מכרסמים בקיר- בהחלט בגלל הסידן, שנמצא בקיר...
    תקחי אותו לבדיקת דם שיבדקו מה חסר לו בדיוק וימליצו לך על השלמות...

• יש מצב שזה באמת חוסר סידן אז תעשי בדיקת דם
    אבל למשל אצלי אלין בגיל של ליעד היתה אוכלת נייר טואלט אבל בכמויות כל פעם שהיתי מסתובבת היתה מכניסה נייר טואלט לפה מה את חושבת שהיה חסר לה? חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה