היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה נהיה???? כולן עסוקות בדברים טובים? אם כן, אז נפלא ושיהיה לכולנו בהצלחה! ואם לא.... אז תתעוררו ותעדכנו מה איתכן. שבת קסומה ופוריה לכולנו
18 תגובות
עמוד 1
מסכימה אותך .. קצת ריק פה לאחרונה .. אנרגיות לא משהו
להיפך, שהפורום הזה ישאר משעמם... אני מקווה ומייחלת שכולכן ״תעופו״ מפה ותעברו אלינו לתמיכה הדדית!!!!!
פשוט אין לנו במה לעדכן לצערי.
טוב אני אעדכן, פשוט אני כבר משעממת את עצמי חחחח... חודש הבא בתחילת המחזור אני מתחילה להזריק, ובביוץ עושים הפריה ראשונה :) מסתבר שלבעלי ולי בדיקת ההפטיטיס לא בתוקף אז אני מאד מקווה שנספיק עד אז כי אני צריכה להגיע עם זה לאסותא לפתוח תיק ל ivf... וזהו! פוצצו אותי במרשמים של זריקות, כדורים ונרות ואמרו לי שיעשו לי הדרכה באסותא. אז החודש נחים וחודש הבא חוזרים לעניינים. שיהיה לכולנו בהצלחה!!!
וואו יסמינוש נשמע שיש הרבה עבודה לפנייך!!! מאחלת לך חודש מנוחה רגוע ואח"כ שההפריה תעבור בהצלחה ושכבר בקיץ תפתחי לך כרס הריונית יפה!!!
אצלי בינתיים אין חדש, הסופ"ש עבדנו הרבה!! מקווה שהצלחנו!! אני אדע מה קורה בסביבות חו"ל המועד
הרבה הצלחה לכולן ובשורות טובות שיביא עימו החג הזה
חמודות!!!! האמת שאני נעלמתי כי אין לי מה לחדש, שקועה בתוך הבאסה של עצמי...
סבב שלישי עם האיקקלומין שהחודש לא משפיע בכלל (אני כבר ביום 22 מהמחזור ואין כלום...) בנוסף הבעל עשה בדיקת זרע שיצאה לא אופטימית במיוחד
משעמם לחלוטין :)
תותי נשמה תודה! מקווה שהעבודה הקשה תשתלם חחחח
היי מאמי... אני לא מבייצת לבד, בייצתי בפעמיים האחרונות עם האיקקלומין דווקא יפה אבל החודש לא מתחשק לו להשפיע.... זרע 3.8 ותנועתיות 25 מורפולוגיה 4 הרופא אמר לעשות בדיקה נוספת עוד חודש...
עוד חודש ועוד חודש וכבר עברו להם שנתיים, מתיש!! אבל נקווה לטוב אני מחליפה לרופא מומחה ביום רביעי אז אעדכן :)
גם לי אין כ"כ מה לעדכן, מבואסת בטירוף... לא מצליחה להרים את עצמי מהפעם האחרונה :(
יסמינוש שיהיה בהצלחה!! מקווה לשמוע בשורות טובות ממך ומכולן!!!
אם לא אני לפחות אתן.. :)
בהצלחה!@
מישהי יודעת מה עם אביה??
מיטלוש מה 3.8? איזה פרמטר?
ריכוז 3.8 מיליון...
ג׳יסי כמה הזרעות עם הורמונים עשית?
3 בלי ו 3 עם, מיטלוש נשמע נמוך התוצאות של הזרע, אולי בכלל צריך לחשוב על ivf לא? לולי באיזה שלב את?
לא חושבת נראה לי מוקדם מדי... בפרט שאנחנו עדיין בשלב של הורמונים ומנסים טבעי אולי להתחיל הזרעות..אני מחכה לפגישה עם הרופא
בכל מקרה הוא המליץ לעשות בדיקת זרע נוספת עוד כמה שבועות ורק אז לפעול בהתאם כי לפיו בדיקת זרע אחת לעולם לא משקפת באמת...
אוקיי.. בכל מקרה שיהיה המון המון בהצלחה!
עשיתי 2 הזרעות עם.... הבנתי שעוד הזרעה אחת ואם לא נקלט אז נעבור שלב. עשיתי הרבה הפסקות בין הזרעה להזרעה. בנתיים עשינו את כל הבדיקות שצריך לעשות לפני הפריה. התעדכנתי שכמה בנות עוברות ל ivf בהצלחה ומחכה לעקוב אחרי העידכונים והתהליך :) גיסי היו צריכים לאשר בקופת חולים את ההפריה?
תמיד צריך לאשר את פתיחת תיק ה ivf, רק שימי לב שלא יקרה לך מה שקרה לי שפתאום שמתי לב שלחלק מהבדיקות כבר עברה חצי שנה.... שיהיה בהצלחה ממוש, איפה את עושה?
הזרעות אני עושה בקופת חולים את עושה הפריה דרך הקופת חולים או רופא פרטי?