יומולדת שנה!!! + תמונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנה עברה, שנה של כיף, צחוקים, חיוכים, התחלות, להתרגל לזה שקוראים לי "אמא של", לא לישון בלילות ולאהוב את הרגעים האלו - כי כשהוא יגדל כבר לא ישב איתי מחובק בלילה.... התינוק שלי גדל, אבל מבחינתי הוא רק יצא מהבטן.
    שאלתי אותכן לגבי טיפים על בצק סוכר, אז יישמתי והכנתי לראשונה את עוגת בצק הסוכר שלי. וזה מה שיצא:
    http://www.siz.co.il/my/mgrmwynnhjit.jpg
18 תגובות
עמוד 1
  • המון מזל טוב
    העוגה יצאה מדהים

• איזו עוגה חמודה!
  • את רצינית שזו העוגה הראשונה שלך??? ואוו!!! אני לא יודעת במה את עובדת אבל יש לך כשרון טבעי מדהים! ממליצה לך בחום לבדוק קצת את הנושא, ממש יש לך את זה ובגדול
  • כל הכבוד! מזל טוב

• המון מזל טוב!
    העוגה מקסימה ביותר!!

• תודה :)
    אני ממש לא בתחום - אני בתחום התוכנה, אבל זה נחמד ומרגיע בשעות הערב, ובעיקר ממכר :)
  • המון מזל טוב

ועוגה מהממת

מאיפה למדת איך לעשות?
  • מזל טוב לדניאל!!!
  • מזל טובבב
    פייס: ortal_hori

• תודה!!! למדתי מהאינטרנט, בעיקר מיו טיוב.
    אעלה תמונה של עוגה נוספת בקרוב :)
    אורטל - תמונה שלו העלתי בפורים, הוא היה דונאלד דאק

• מזל טוב לדניאל
    והעונה שאפו
  • יצא מהמם!
    מזל טוב

• אני זוכרת גם זוכרת - גם אז היית יצירתית והכנת לו לבד. סחטיין
    פייס: ortal_hori

• מזל טוב!!! העוגה מהממת

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • מזל טוב
    העוגה - סוףףףף!
  • ניסיתי להעלות דרך אתר JPG אבל לא הצלחתי כי הוא נתקע. יש עוד דרך?

• וואי כל הכבוד על העוגה ממש יפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה