היי בנות בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אותכן אם אתן מכירות את התופעה של הפרשות מרובות מהנרתיק ? וכשאני יושבת זמן מה עצם הזנב כואבת לי מוכר לכן?

7 תגובות
עמוד 1
  • הפרשות מרובות זה תופעה מוכרת בהריון
    כאב בעצם הזנב זה לצערי הרב סבל חיי
    זה התחיל בהריון של להב אחרי הלידה לאט לאט נשכח ובא לעיתים רחוקות ואז חזר בהריון של נועם ומאז לא עוזב אותי
    אני ממתינה לתור למרפאת כאב
    הרופא אומר שיש לזה שם קוקסידיניה
    תקראי קצת
    http://www.cancerhelp.org.il/avoiding_cancer/Disease-Symptoms/Coccydynia

מאחלת לך שזה לא כמו אצלי וזה יעבור עם הלידה ולא יחזור יותר

• בדיוק כמו שלולי אמרה לך...
    הפרשות מרובות זה אחד הסימפטומים של ההריון,
    לגבי הכאב בעצם הזנב- גם לי יש כשאני יושבת בצורה מסויימת, ואני יודעת שלבנות משפחה שלי גם היה בהריון, נסי לשנות תנוחה כדי להקל על האזור
  • הכל תקין בהריון
    גם הכאבים גם ההפרשות .
    לצערינו זה מה שאנחחנו צריכות לחוות בשביל האושר המושלם

• הפרשות מרובות - מוכר מאד ונורמלי.
    לגבי כאבים בעצם הזנב - אני לא יודעת אם זה מה שיש לי, אבל אני מתחילת ההריון לא מסוגלת לשבת על כסא לא מרופד. פשוט כואב לי...
  • שימי לב שההפרשות בלי ריח ושקופות. שה יכול להעיד על פטריה
    פייס: ortal_hori

• תראי ברור שרוב הנשיים בהריון סובלות מכאבים כאלה ואחרים
    אבל מה שאני כתבתי לך זה סיבוך קצת יותר נדיר מה"כאב" הסביר
    חוסר המודעות לעניין מחרפנת. בי הרופאים ממש זלזלו ואמרו שאני נסחפת... אני שיש לי כח סבל שקמה אחרי קיסרי כאילו כלום לא קרה....
    אז רק רציתי לעורר את המודעות כדי שתבינו שלכל דבר רגיל וסביר יש גם את החריג

• תודה לכולכן על התשובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה