היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למישהי עשו בהריון אולטראסאונד תלת מימד בקופ״ח? או שזה מחייב מרפאה פרטית ומה לגבי דיסק של הבדיקה? קיבלתם?
7 תגובות
עמוד 1
עשו לי בסקירה הראשונה זה יותר בשבילנו, פחות בשביל הרופאים וגם קיבלתי דיסק בסקירה המאוחרת דרך הקופ״ח לא דיסק ולא תלת מימד
היי, עשיתי את הסקירה המוקדמת בפרטי, הרופא עשה לי תלת מימד וגם הביא דיסק... בהריון הקודם עשיתי את הסקירה הזאת דרך הקופה, קיבלתי תמונה בתלת מימד, אבל בלי דיסק.
עשו לי בסקירה בפרטי תלת מימד וקיבלתי דיסק הלכתי לרופא שעובד עם הכללית אז זה היה בסבסוד
דרך הקופה (כללית) עשו אולטרסאונד רגיל + תלת מימד. דיסק הם לא עשו, אבל תמונות - כן.
אני במכבי, בסקירה הראשונה לא עשו לי תלת מימד, נתנו רק תמונות אני חושבת לעשות את הסקירה המאוחרת בפרטי... זה אלפיים שח... לא מעט
בהריון הנוכחי כן היה תלת מימד בקופה, בקודמים לא. תלוי איפה את עושה, נראה לי שברובם כבר יש פייס: ortal_hori
בהריו הראשון עשו לי דיסק ותלת מימד ...נדמה לי בשתי הבדיקות בבדיקה הראשונה בתוספת תשלום ובשניה עשינו אצל מישהו שאנחנו מכירים בכלום כסף...(100ש"ח) הפעם עשיתי את הסקירה הראשונה דרך מושלם ונתן תמונות תלת מימד ואת הסקירה השניה אני עושה דרך קופה... ודעתי האישית שום דיסק או תמונה לא שווים 2000 ש"ח -סלחו לי אבל זה ממש גנבה לאור יום ...בקופה זה עולה 29 ש"ח ...ותכלס יהיו לך מליון תמונות בלייף כשהתינוק יצא החוצה-לדעתי הרבה יותר מרגש וגם אפשר יהיה להראות אותו למשפחה :) אפילו נראה לי יהיה יותר מעניין מכמה רגליים ואיברים בקושי מובנים על המסך של הטלוויזיה -חוץ מכם זה לא באמת ירגש הרבה אנשים להרבה זמן ...תמונה בהחלט תספיק ...